We verkennen het Hatti-land en de Hettitische beschaving. Wie zijn de Luwiërs? Waar woonden de Hatti-mensen? Bestaat er een stam die de Hettieten heet? Hoe werden de Hettieten en hun mysterieuze taal ontdekt? We gingen op zoek naar de antwoorden op al deze vragen.


We onthullen deze prachtige beschaving met zijn inscripties.


De unieke valleien van Cappadocië zijn ook op deze tour!


* Ankara Museum voor Anatolische Beschavingen, Gavurkale, Çatalhöyük, Eflatunpınar, Fasıllar Monument, Hattusa, Yazılıkaya, Alacahöyük, Şapinuwa, Çorum Archeologisch Museum, Gümüşler-klooster, ondergrondse stad Kaymaklı.

1. Dag Amsterdam naar Ankara.

Ontmoeting op de luchthaven Schiphol en reis naar Ankara.

2. Dag Ankara - Museum van Anatolische Beschavingen - Alacahöyük / Çorum

's Ochtends bezoeken we het Anatolische Beschavingen Museum, een van de belangrijkste archeologische musea van Turkije, voordat we verdergaan naar Alacahöyük. Na het verkennen van Alacahöyük, waar belangrijke vondsten van de Hettitische beschaving te zien zijn, gaan we door naar Çorum. Hier bezoeken we het Çorum Museum. Diner en overnachting in Çorum.

3. Dag / Hattuša - Yazılıkaya - Cappadocië

Vandaag bezoeken we de oude hoofdstad Hattuša van het Hettitische rijk en het openluchtheiligdom Yazılıkaya, voordat we onze reis naar Cappadocië vervolgen. Diner en overnachting in Cappadocië.

4. Dag / Cappadocië - Kaymaklı - Eskigümüş – Cappadocië

Vandaag staat in het teken van het verkennen van de unieke landschappen van Cappadocië. 's Ochtends bezoeken we Kaymaklı, een ondergrondse stad, na de wandelingen in Kızılçukur en Güllüdere. Vervolgens verkennen we het indrukwekkende Eskigümüş-klooster voordat we terugkeren naar ons hotel in Cappadocië. Diner en overnachting in Cappadocië.

5. Dag / Çatalhöyük / Konya

We vertrekken vroeg vanuit ons hotel om Çatalhöyük, een van de belangrijkste neolithische nederzettingen in Turkije, te verkennen. Na ons bezoek aan Çatalhöyük gaan we door naar Konya. Diner en overnachting in Konya.

6. Dag / Fasıllar - Eflatunpınar - Eşrefoğulları-moskee / Terugreis

Op onze laatste dag verkennen we belangrijke locaties uit het Hettitische tijdperk. Na een bezoek aan het imposante Fasıllar-monument en het Eflatunpınar-monument, een oude waterstructuur uit het Hettitische tijdperk, verkennen we de houten Eşrefoğulları-moskee uit de tijd van de Beyliks. Retour naar Nederland.

Datum Prijs is per persoon in een tweepersoonskamer. Enkel reiziger Extra Persoon 0 - 2 leeftijd 3 - 6 leeftijd 7 - 12 leeftijd
22 October 2024 1.379 1.449 1.299 49 499 499

Inbegrepen

Ekstra:

Algemene informatie

Inbegrepen:

• 5 overnachtingen inclusief ontbijt

• Professionele tourgids

• Vervoer met minibus en alle gerelateerde kosten.

• Toeristenbelasting inbegrepen.

• Heen- en terugreis (vlucht/bus, enz.)


Niet inbegrepen:

• Alcoholische dranken

• Lunch en diner

• Toegang tot archeologische sites en musea

• Persoonlijke uitgaven en extra's in hotels

• Fooien ter waardering van tevredenheid

Opmerkingen:

•Het start- en eindpunt van de tour is de luchthaven Schiphol.

• Vervoersinformatie (vliegtickets zijn inbegrepen in de tourprijs)

• Sommige wandelingen in het programma zijn lang maar toegankelijk voor iedereen die comfortabel kan wandelen op normaal terrein.

• De tour vertrekt gegarandeerd met minimaal 10 deelnemers.

• Neem contact op voor kinderkortingen.

• Vanwege externe redenen behoudt Go To Anatolia Travel zich het recht voor om altijd wijzigingen aan te brengen in het programma.

• Voor degenen die de dag ervoor aankomen, kan een hotelreservering worden gemaakt.

• Als opgravingsleiders aanwezig zijn in Hattuša, zullen ze gedetailleerde informatie verstrekken over de opgraving.

• Neem contact op voor een privétour met uw eigen groep op uw gewenste data.


Go To Anatolia: Veilige en Flexibele Reiservaring

ANVR en G.G.T.O Garantie:

• Go To Anatolia is aangesloten bij ANVR, GGTO en Calamiteitenfonds

24/7 Hulp en Ondersteuning:

Tijdens je reis kun je altijd rekenen op de nodige hulp en ondersteuning. Je wordt voortdurend op de hoogte gehouden van de lokale situatie.

Terugbetalingsgarantie:

Wanneer de reis niet kan doorgaan, bijvoorbeeld vanwege het reisadvies, dan annuleert Go To Anatolia de reis en krijg je je geld terug.

Reiservaring:

Ons bedrijf, dat gespecialiseerd is in reizen naar Turkije, streeft ernaar om jou de beste vakantie-ervaring te bieden.

Voor Vertrek:

• Kiezen voor reizen met Go To Anatolia betekent veiligheid en flexibiliteit. Dankzij onze flexibele voorwaarden kun je je reis met extra vertrouwen reserveren.

• Het afsluiten van een goede reis- en annuleringsverzekering kan verstandig zijn als er iets is wat je reis zou kunnen belemmeren.

• We houden reizigers op de hoogte van de meest recente informatie om je goed voor te bereiden op je reis.


Tijdens de Reis:

• Je kunt erop vertrouwen dat je tijdens je reis goede en betrouwbare ondersteuning krijgt.

• Go To Anatolia staat 24/7 tot je dienst en zal snel en effectief oplossingen bieden in geval van problemen..

• De reisleiders van Go To Anatolia zijn vertrouwd met de bestemming, enthousiast en goed opgeleid. Ze bieden een betrouwbaar en veilig communicatiepunt gedurende de hele reis.

Ontdek met Go To Anatolia, reis met vertrouwen!

BELANGRIJKE INFORMATIE:

· Onze pakketprijzen zijn inclusief hotel-, transport- en sightseeingtrips.

· Onze pauzeplekken; dichtheid, renovatie enz. Het kan vanwege overmacht worden gewijzigd, op voorwaarde dat de locatie en servicenormen dezelfde zijn.

· Bij de timing van het programma wordt rekening gehouden met het weer, de toestand van de wegen, enz. (tijdens de bezoekpunten die overdag of tussen dagen bezocht moeten worden). De gids kan wijzigingen aanbrengen als dit noodzakelijk wordt geacht.

· Go To Anatolia Toerisme is absoluut niet verantwoordelijk voor plaatsen die niet bezocht kunnen worden, ook al staan ​​ze in ons tourprogramma, als gevolg van overmacht (weer, weg, dichtheid van bezoekende plaatsen, enz.) of als onze gasten zich niet houden aan de door onze gids opgegeven tijden.

· Extra tours zoals nachttours die in het tourprogramma zijn opgenomen, worden uitgevoerd afhankelijk van het aantal personen en de omstandigheden van het beschikbare personeel. Passagiers die niet willen deelnemen aan extra rondleidingen , stemmen onderweg ermee om zich later bij aankomst weer bij de tour aan te sluiten .

· Het stoelnummer kan tijdens het reserveren niet worden beloofd of gegarandeerd. Vervoer en hotelnotities die in de reservering zijn ingevoerd, kunnen niet worden gegarandeerd.

· Kinderkortingen die op Tourpakketten worden toegepast, gelden voor één kind onder begeleiding van twee volwassenen. Kinderen van 0-6 jaar mogen tijdens de hotelaccommodatie geen bed krijgen.

· Alle prijzen zijn onder voorbehoud van typfouten en wijzigingen.

· Zitplaatsen 3 en 4 in de voertuigen zijn van de gids en zijn assistent.

· Onze rondleiding; Het is een pakket dat begeleiding, vervoer, accommodatie en bezienswaardigheden omvat en kan niet afzonderlijk worden beschouwd.

· Ongebruikt vervoer, accommodatie, uitstapjes, enz. Rechten kunnen niet worden ontleend.

· Luchtvaartcontracten zijn geldig voor vliegtuiggerelateerde secties. De annuleringsverzekering dekt geen vliegtuigvervoer. Na annulering van de tour (hotelaccommodatie) zijn de annuleringsvoorwaarden van de luchtvaartmaatschappij van toepassing in het gedeelte met de vliegticketprijzen. Na annulering wordt de gast geacht deze voorwaarden te hebben aanvaard.

· Als er tijdens onze tour niet voldoende aantallen kunnen worden bereikt; Het annuleringsrecht is voorbehouden aan GoToAnatolia Turizm tot 15 dagen vóór de vertrekdatum van de tour. In geval van een dergelijke annulering is GoToAnatolia Turizm verplicht haar gasten persoonlijk op de hoogte te stellen. Het minimumaantal deelnemers varieert afhankelijk van de tour.

· In gevallen waarin minderjarigen jonger dan 18 jaar niet met één of beide ouders aan de reis deelnemen, moeten zij tijdens de reis de toestemmingsformulieren voor deelname aan de reis bij zich hebben. GoToAnatolia Turizm kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele problemen die zich kunnen voordoen bij de deelname aan de tour van gasten met ontbrekende documenten en kan het vertrek van de tour niet vertragen. In dit geval gaat de volledige reissom van de persoon of personen verloren en is restitutie niet mogelijk.

· Mensen zijn verplicht om rapporten mee te nemen over hun gezondheidsproblemen, zwangerschapsstatus en medicijnen die ze voortdurend gebruiken tijdens deelname aan de tour. GoToAnatolia Turizm kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele gezondheidsproblemen die zich tijdens de tour kunnen voordoen. Mensen zijn persoonlijk verantwoordelijk voor al hun persoonlijke bezittingen (bagage, tas, paspoort, identiteitsbewijs, telefoon, enz.) tijdens de reizen waaraan zij deelnemen en zijn verantwoordelijk voor eventueel verlies, diefstal, enz. die zich kunnen voordoen. In dit geval kan GoToAnatolia niet aansprakelijk worden gesteld.

· Heb je niet de Nederlandse nationaliteit en/of paspoort, dan dien je zelf na te gaan of er andere reisregels dokumenten en visa van toepassing zijn.

· In een situatie die ertoe kan leiden dat de rondleiding wordt verstoord, heeft de gids de bevoegdheid om de rondleiding voort te zetten door met andere gasten in de groep te overleggen en zelf de uiteindelijke beslissing te nemen. Alle gasten die aan de tour deelnemen, worden geacht deze situatie te hebben geaccepteerd. De hotels in onze tours zijn faciliteiten met prioriteitsaccommodatie. Door drukte en overmacht kunnen hotels worden gewijzigd, op voorwaarde dat ze qua standaard hetzelfde zijn. In een dergelijk geval worden onze gasten geïnformeerd door de vertegenwoordiger van GoToAnatolia Tourism.

Tour Door Oude Volkeren - Luwiërs - Cappadocië - Hatti en Hettieten

6 Dagen 5 Nachten
  • Vertrekplaats Ankara
  • Kamer en ontbijt
  • Luxe bus
  • Visumvrij
Museum van Anatolische Beschavingen , Alacahöyük / Çorum, Hattuša , Yazılıkaya , Cappadocië , Kaymaklı , Eskigümüş, Çatalhhoyuk, Eşrefoğulları-moskee

1.379,00 €

Prijs is per persoon van samen reizigers
Toevoegen aan opgeslagen
Delen:
Verslag deze tour

Deze zou je ook leuk kunnen vinden.

Tour Door Oude Volkeren - Luwiërs - Cappadocië - Hatti en Hettieten

1.379,00 €
22 October 2024 27 October 2024
BOEK NU
Startpagina Aanbiedingen Bel mij Lid Worden Inloggen