Door de Pisidia Cultureel Erfgoedroute te volgen, krijg je de kans om minder bekende Pisidiaanse steden zoals Ariassos, Sia, Pednelissos en Selge te ontdekken. Daarnaast zul je, door het indrukwekkende landschap van de Köprülü Canyon te bezoeken, deze regio met ongerepte bossen en onverharde wegen verkennen. In dit prachtige gebied waar de Yoruks nog steeds hun traditionele levensstijl handhaven, is de natuur echt behouden.

Pisidia, gelegen ten noorden van Antalya, is de oude naam van het bergachtige terrein. Deze tour heeft tot doel de Pisidiaanse bergen te verkennen en biedt de kans om een andere wereld te ontdekken op een gloednieuwe route.

In de afgelopen jaren is deze route, vooral bekend als de St. Paul Trail, enigszins anders dan het pad dat de heilige Paulus volgde. De heilige Paulus bereikte de stad Pisidian Antioch (Yalvaç) door de weg te gebruiken die Pamphylia met Pisidia verbond, tegenwoordig bekend als de Döşeme-pas, en door Bucak, Senirkent en Keçiborlu te passeren. Echter, op deze tour zullen we een deel van de oude weg volgen die de heilige Paulus gebruikte terwijl we de natuurlijke en oude schoonheden van de Pisidiaanse oudheid verkennen.

Deze tour biedt een unieke ervaring waar geschiedenis, natuur en cultuur samenkomen. Naast natuurlijke schoonheden zul je de rijke culturele erfenis van de regio verkennen door oude steden te bezoeken die een belangrijke rol hebben gespeeld in de geschiedenis. De Pisidia Cultureel Erfgoedroute brengt deze vergeten gebieden weer tot leven en biedt bezoekers een unieke reiservaring.
1. Dag/ Amsterdam – Antalya

Onze vlucht van Amsterdam naar Antalya uitvoeren en inchecken in ons hotel.

2. Dag / Ariassos - Sia / Antalya

Na het ontbijt wandelen we langs de antieke route naar Ariassos en verkennen we de stad te voet, waarna we verder gaan naar Panametheikos. Na het verkennen van deze plek vervolgen we onze reis naar de antieke stad Sia. Het avondeten is in een lokaal restaurant naar keuze. Totaal wandeling 6 km / 5 uur

3. Dag / Sia - Kocain - Milyos / Bucak

Vandaag maken we een prachtige wandeling van Sia naar de Koacin-grot. Van daaruit gaan we verder naar Kızılseki. Het avondeten is optioneel aan de oevers van het Karacaören-meer. Totaal wandeling 17 km / 8 uur

4. Dag / Adada - Tazı Kanyonu / Köprülü Kanyon

Vandaag bezoeken we 's ochtends de antieke stad Adada met ons voertuig. Na het verkennen van deze plaats volgen we een van de best bewaarde antieke wegen naar het dorp Sağrak. Na een picknicklunch brengt ons voertuig ons naar de Tazı-kloof. Van daaruit maken we een indrukwekkende wandeling naar de Kovankaya-kloof en bereiken we uiteindelijk de Yerköprü. Diner en overnachting in de Köprülü-kloof. Totaal wandeling 6 km / 5 uur

5. Dag / Delisarnıç - Çaltepe / Köprülü Kanyon

Vandaag rijden we naar Delirsarnıç en volgen we een prachtige antieke route naar het dorp Çaltepe. Diner en overnachting in de Köprülü-kloof. Totaal wandeling 12 km / 7 uur

6. Dag / Selge - Pednelissos / Terugreis

Vandaag gaan we 's ochtends met ons voertuig naar de antieke stad Selge. Na het verkennen van de stad gaan we verder naar Pednelissos via de antieke route. Na het verkennen van Pednelissos eindigt onze tour op de luchthaven van Antalya, vanwaar we terugvliegen naar Schiphol.

Datum Prijs is per persoon in een tweepersoonskamer. Enkel reiziger Extra Persoon 0 - 2 leeftijd 3 - 6 leeftijd 7 - 12 leeftijd
31 August 2024 1.349 1.499 1.229 49 499 499
21 September 2024 1.349 1.499 1.229 49 499 499
21 November 2024 839 899 779 -1 299 339

Inbegrepen

Ekstra:

Algemene informatie

Inclusief:


· 5 overnachtingen inclusief ontbijt

· Professionele tourgids

· Vervoer per minibus en alle bijbehorende kosten

· Inclusief toeristenbelasting

Niet inbegrepen:


· Alcoholische dranken

· Lunch en diner

· Toegang tot bezienswaardigheden en musea (we raden aan om een museumkaart te kopen)

· Persoonlijke uitgaven en extra kosten in hotels

· Fooien

Opmerkingen:


De start- en eindlocatie van de tour is de luchthaven van Amsterdam.

Sommige wandelingen in het programma kunnen lang zijn, maar zijn geschikt voor iedereen die comfortabel kan wandelen op normaal terrein.

De tour is gegarandeerd bij minimaal 10 deelnemers.

Neem contact op voor kinderkortingen.

Vanwege externe factoren behouden het reisbureau en de gids zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het programma.

Neem contact met ons op voor een privétour met je eigen groep op je eigen data.


Go To Anatolia: Veilige en Flexibele Reiservaring

ANVR en G.G.T.O Garantie:

• Go To Anatolia is aangesloten bij ANVR, GGTO en Calamiteitenfonds

24/7 Hulp en Ondersteuning:

Tijdens je reis kun je altijd rekenen op de nodige hulp en ondersteuning. Je wordt voortdurend op de hoogte gehouden van de lokale situatie.

Terugbetalingsgarantie:

Wanneer de reis niet kan doorgaan, bijvoorbeeld vanwege het reisadvies, dan annuleert Go To Anatolia de reis en krijg je je geld terug.

Reiservaring:

Ons bedrijf, dat gespecialiseerd is in reizen naar Turkije, streeft ernaar om jou de beste vakantie-ervaring te bieden.

Voor Vertrek:

• Kiezen voor reizen met Go To Anatolia betekent veiligheid en flexibiliteit. Dankzij onze flexibele voorwaarden kun je je reis met extra vertrouwen reserveren.

• Het afsluiten van een goede reis- en annuleringsverzekering kan verstandig zijn als er iets is wat je reis zou kunnen belemmeren.

• We houden reizigers op de hoogte van de meest recente informatie om je goed voor te bereiden op je reis.


Tijdens de Reis:

• Je kunt erop vertrouwen dat je tijdens je reis goede en betrouwbare ondersteuning krijgt.

• Go To Anatolia staat 24/7 tot je dienst en zal snel en effectief oplossingen bieden in geval van problemen..

• De reisleiders van Go To Anatolia zijn vertrouwd met de bestemming, enthousiast en goed opgeleid. Ze bieden een betrouwbaar en veilig communicatiepunt gedurende de hele reis.

Ontdek met Go To Anatolia, reis met vertrouwen!

BELANGRIJKE INFORMATIE:

· Onze pakketprijzen zijn inclusief hotel-, transport- en sightseeingtrips.

· Onze pauzeplekken; dichtheid, renovatie enz. Het kan vanwege overmacht worden gewijzigd, op voorwaarde dat de locatie en servicenormen dezelfde zijn.

· Bij de timing van het programma wordt rekening gehouden met het weer, de toestand van de wegen, enz. (tijdens de bezoekpunten die overdag of tussen dagen bezocht moeten worden). De gids kan wijzigingen aanbrengen als dit noodzakelijk wordt geacht.

· Go To Anatolia Toerisme is absoluut niet verantwoordelijk voor plaatsen die niet bezocht kunnen worden, ook al staan ​​ze in ons tourprogramma, als gevolg van overmacht (weer, weg, dichtheid van bezoekende plaatsen, enz.) of als onze gasten zich niet houden aan de door onze gids opgegeven tijden.

· Extra tours zoals nachttours die in het tourprogramma zijn opgenomen, worden uitgevoerd afhankelijk van het aantal personen en de omstandigheden van het beschikbare personeel. Passagiers die niet willen deelnemen aan extra rondleidingen , stemmen onderweg ermee om zich later bij aankomst weer bij de tour aan te sluiten .

· Het stoelnummer kan tijdens het reserveren niet worden beloofd of gegarandeerd. Vervoer en hotelnotities die in de reservering zijn ingevoerd, kunnen niet worden gegarandeerd.

· Kinderkortingen die op Tourpakketten worden toegepast, gelden voor één kind onder begeleiding van twee volwassenen. Kinderen van 0-6 jaar mogen tijdens de hotelaccommodatie geen bed krijgen.

· Alle prijzen zijn onder voorbehoud van typfouten en wijzigingen.

· Zitplaatsen 3 en 4 in de voertuigen zijn van de gids en zijn assistent.

· Onze rondleiding; Het is een pakket dat begeleiding, vervoer, accommodatie en bezienswaardigheden omvat en kan niet afzonderlijk worden beschouwd.

· Ongebruikt vervoer, accommodatie, uitstapjes, enz. Rechten kunnen niet worden ontleend.

· Luchtvaartcontracten zijn geldig voor vliegtuiggerelateerde secties. De annuleringsverzekering dekt geen vliegtuigvervoer. Na annulering van de tour (hotelaccommodatie) zijn de annuleringsvoorwaarden van de luchtvaartmaatschappij van toepassing in het gedeelte met de vliegticketprijzen. Na annulering wordt de gast geacht deze voorwaarden te hebben aanvaard.

· Als er tijdens onze tour niet voldoende aantallen kunnen worden bereikt; Het annuleringsrecht is voorbehouden aan GoToAnatolia Turizm tot 15 dagen vóór de vertrekdatum van de tour. In geval van een dergelijke annulering is GoToAnatolia Turizm verplicht haar gasten persoonlijk op de hoogte te stellen. Het minimumaantal deelnemers varieert afhankelijk van de tour.

· In gevallen waarin minderjarigen jonger dan 18 jaar niet met één of beide ouders aan de reis deelnemen, moeten zij tijdens de reis de toestemmingsformulieren voor deelname aan de reis bij zich hebben. GoToAnatolia Turizm kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele problemen die zich kunnen voordoen bij de deelname aan de tour van gasten met ontbrekende documenten en kan het vertrek van de tour niet vertragen. In dit geval gaat de volledige reissom van de persoon of personen verloren en is restitutie niet mogelijk.

· Mensen zijn verplicht om rapporten mee te nemen over hun gezondheidsproblemen, zwangerschapsstatus en medicijnen die ze voortdurend gebruiken tijdens deelname aan de tour. GoToAnatolia Turizm kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele gezondheidsproblemen die zich tijdens de tour kunnen voordoen. Mensen zijn persoonlijk verantwoordelijk voor al hun persoonlijke bezittingen (bagage, tas, paspoort, identiteitsbewijs, telefoon, enz.) tijdens de reizen waaraan zij deelnemen en zijn verantwoordelijk voor eventueel verlies, diefstal, enz. die zich kunnen voordoen. In dit geval kan GoToAnatolia Turizm niet aansprakelijk worden gesteld.

· Heb je niet de Nederlandse nationaliteit en/of paspoort, dan dien je zelf na te gaan of er andere reisregels dokumenten en visa van toepassing zijn.

· In een situatie die ertoe kan leiden dat de rondleiding wordt verstoord, heeft de gids de bevoegdheid om de rondleiding voort te zetten door met andere gasten in de groep te overleggen en zelf de uiteindelijke beslissing te nemen. Alle gasten die aan de tour deelnemen, worden geacht deze situatie te hebben geaccepteerd. De hotels in onze tours zijn faciliteiten met prioriteitsaccommodatie. Door drukte en overmacht kunnen hotels worden gewijzigd, op voorwaarde dat ze qua standaard hetzelfde zijn. In een dergelijk geval worden onze gasten geïnformeerd door de vertegenwoordiger van GoToAnatolia Tourism.

Pisidia Cultureel Erfgoedroute

6 Dagen 5 Nachten
  • Vertrekplaats Antalya
  • Details in het programma
  • Luxe voertuig
  • Visumvrij
Ariassos , Sia , Kocain , Milyos , Windhond Kloof, Delisarnıç , Çaltepe , Selge , Pednelissos

839,00 €

Prijs is per persoon van samen reizigers
Toevoegen aan opgeslagen
Delen:
Verslag deze tour

Deze zou je ook leuk kunnen vinden.

Pisidia Cultureel Erfgoedroute

839,00 €
21 November 2024 26 November 2024
BOEK NU
Startpagina Aanbiedingen Bel mij Lid Worden Inloggen