1. Dag: Vlucht Amsterdam - Izmir

Aankomst in Izmir met panoramisch stadszicht. Inchecken in het hotel (Pergamon).

2. Dag: Bergama - Pamukkale

Bezienswaardigheden in Bergama: • Akropolis • Asklepion • Rode Hof (Serapis-tempel) • Sardes Antieke Stad

3. Dag: Pamukkale - Bodrum

• Overblijfselen van Dalyan Kaunos. • Bodrum Kasteel en Onderwater Archeologisch Museum. • Mausoleum van Halicarnassus

4. Dag: Bodrum - Kuşadası

• Milet. • Didyma-tempel van Apollo. • Priëne Antieke Stad


5. Dag: Kuşadası

• Oude stad van Efes. • İsabey-moskee. • Şirince-dorp in Selçuk. •Stadsrondleiding in Kuşadası. • Yedi Uyurlar (De Zeven Slaapers). • Artemis-tempel. • Huis van Maria. • Basiliek van Sint-Jan.

6.Dag: Kuşadası - Izmir

• Izmir Archeologisch Museum. • Kadifekale Agora. • Kemeraltı, de grootste bazaar van Turkije. • Kızlar Ağası Hanı.

7. Dag: Izmir – Amsterdam

• Ontbijt in het hotel. • Uitchecken en transfer naar de luchthaven.


Bergama Akropolis: Bergama is een nederzetting die bekend staat om zijn rijkdom en geschiedenis uit de oudheid. De Akropolis bevindt zich op het hoogste punt van het oude Bergama en betovert bezoekers met zijn indrukwekkende architectuur. Ervaar de oude pracht van Bergama door tussen de overblijfselen uit de oudheid te dwalen.


Asklepion: Het Asklepion in Bergama staat bekend als een beroemd gezondheidscentrum uit de oudheid. Deze heilige plek dateert uit de oude Griekse periode en is gewijd aan de god van geneeskunde en genezing, Asklepios. Ontdek de sporen van de oude medische praktijk in de serene sfeer van het Asklepion.


Kızıl Avlu (Serapis-tempel): De Kızıl Avlu of Serapis-tempel in Bergama heeft een mysterieuze sfeer. De tempel is gewijd aan de oude god Serapis. De indrukwekkende zuilen en historische overblijfselen van de Kızıl Avlu laten bezoekers de sfeer van het oude geloof ervaren.


Sardes Ancient City: Sardes staat bekend als de hoofdstad van het koninkrijk Lydia. Het is beroemd om zijn rijkdom en historische overblijfselen uit de oudheid. Sardes, tijdens archeologische opgravingen, biedt bezoekers een unieke reis door de tijd met zijn oude structuren en historische artefacten.


Dalyan Kaunos Ruins: De Dalyan Kaunos Ruins zijn de overblijfselen van de oude stad Kaunos. Langs het kanaal vind je theaters, tempels en graven uit de oudheid. Verken de historische sfeer van Kaunos tijdens boottocht op de Dalyan-rivier.


Bodrum Castle en Underwater Archaeology Museum: Bodrum Castle domineert de schoonheden van de Egeïsche Zee. Het is een indrukwekkend kasteel uit de middeleeuwen. Het Underwater Archaeology Museum toont de rijke onderwatererfenis en herbergt artefacten uit oude scheepswrakken.


Halicarnassus Mausoleum: Het Mausoleum van Halicarnassus, beschouwd als een van de zeven wonderen van de antieke wereld, is gebouwd ter nagedachtenis aan Mausolus. Dit immense mausoleum in Bodrum is een betoverend monument met zijn architecturale elegantie en historische betekenis.


Miletus: Miletus was een belangrijke stad in het oude Griekenland en een van de oudste steden in Anatolië. Miletus draagt de rijkdom en culturele erfenis van het oude tijdperk mee. Ontdek Miletus met zijn oude theater, agora en tempels.


Didyma Apollo-tempel: De Apollo-tempel in Didyma was een van de grootste tempels in de oude wereld. De tempel werd gebruikt voor profetische ceremonies en religieuze rituelen. Met zijn majestueuze zuilen en mystieke sfeer brengt de Didyma Apollo-tempel de magie van de oudheid over.


Priene: Priene was een prominente stad in de oude wereld, gebouwd volgens de Griekse architectuur. Met zijn ruïnes, oude theater en tempels is Priene een fascinerende bestemming voor geschiedenisliefhebbers. Ontdek de sporen van de oudheid op elke stap.


Ephesus Ancient City: Ephesus had een grote betekenis als de hoofdstad van de provincie Asia in het Romeinse Rijk. Met indrukwekkende structuren zoals de tempel van Artemis, de bibliotheek van Celsus en het Grote Theater, is Ephesus een van de meest majestueuze steden uit de oude wereld. Terwijl je door Ephesus loopt, zul je de historische sfeer voelen.


Isa Bey Mosque: De Isa Bey-moskee, gelegen in Selçuk, weerspiegelt de schoonheid van de Turkse architectuur. Deze moskee, die de architectonische elegantie van de Seljuk-periode weergeeft, biedt een historische en culturele sfeer.


Selçuk Şirince Village: Het dorp Şirince, behorend tot Selçuk, staat bekend om zijn historische huizen en smalle straatjes. Met huizen die de sporen van de Griekse architectuur dragen, en charmante cafés en natuurlijke schoonheden, heeft Şirince Village een rustige sfeer.


Kuşadası: Kuşadası, een toeristische havenstad aan de Egeïsche kust, trekt de aandacht met zijn geschiedenis en schoonheid. Langs de haven kun je wandelen met een uniek uitzicht op de zee en de geschiedenis van de stad ontdekken. Kuşadası valt ook op door zijn winkelmogelijkheden en levendige nachtleven.


Seven Sleepers: De Seven Sleepers Cave is verbonden met legendes over zeven jonge mannen die in de grot sliepen. De grot biedt bezoekers een interessante ervaring met zijn natuurlijke schoonheden en mystieke sfeer.


Temple of Artemis: De Tempel van Artemis in de oude stad Ephesus werd beschouwd als een van de zeven wonderen van de antieke wereld. De tempel was gewijd aan Artemis en blijft indrukwekkend met zijn historische overblijfselen.


House of the Virgin Mary: Het Huis van de Maagd Maria wordt beschouwd als de laatste verblijfplaats van Maria volgens het christelijke geloof. Dit huis biedt een vredige omgeving en geeft bezoekers een emotionele ervaring.


St. John's Basilica: St. John's Basilica, gelegen in Ephesus en toegewijd aan St. John, is een kerk uit de oude tijd. Deze basiliek in Selçuk draagt bij aan het behouden van de religieuze sfeer van de oude periode.


Izmir Archaeological Museum: Het Izmir Archaeological Museum herbergt veel artefacten uit de oudheid. Beeldhouwwerken, keramiek en andere archeologische vondsten bieden bezoekers de kans om de geschiedenis van Anatolië in detail te verkennen.

Kadife Kale Agora: Kadifekale, een historische wijk in Izmir, herbergt overblijfselen van de Agora uit de oudheid. U kunt de historische sfeer ervaren en kennismaken met het oude Izmir.


Kemeraltı: Kemeraltı Bazaar, gelegen in het centrum van Izmir, is een van de grootste bazaars van Turkije. Hier kunt u winkelen in een breed scala, van traditionele ambachten tot souvenirs.


Kızlar Ağası Hanı: Kızlar Ağası Hanı is een historische karavanserai en een belangrijk gebouw dat de geschiedenis van Izmir naar het heden draagt. De han werd gebruikt als het centrum van handel tijdens het Ottomaanse tijdperk.


Opmerking: De informatie over de reisbestemmingen is bedoeld als richtlijn; het wordt aanbevolen om gedetailleerde informatie te verkrijgen van uw lokale gids. Fijne vakantie!


INBEGREPEN


• 5 nachten accommodatie in hotel inclusief ontbijt

• Gidsdiensten en rondleidingen ( Engels)

• Luxe busje

 Parkeerkosten

 Alle belastingen van de diensten binnen het reisschema

 Transfers vermeld in het reisplan

NIET INBEGREPEN

• Toegangsprijs voor alle musea die in het reisplan vermeld staan

• Uw persoonlijke uitgaven

• Fooien voor de diensten die u krijgt

 Maaltijden die niet in het reisplan vermeld staan

Datum Prijs is per persoon in een tweepersoonskamer. Enkel reiziger Extra Persoon 0 - 2 leeftijd 3 - 6 leeftijd 7 - 12 leeftijd
16 June 2024 1.199 1.399 1.099 49 499 499
30 June 2024 1.199 1.399 1.099 49 499 499
28 July 2024 1.199 1.399 1.099 49 499 499
11 August 2024 1.199 1.399 1.099 49 499 499
25 August 2024 1.199 1.399 1.099 49 499 499
08 September 2024 1.199 1.399 1.099 49 499 499
22 September 2024 1.049 1.229 999 49 399 399

Inbegrepen

Ekstra:

Algemene informatie

Opmerking: Er kunnen wijzigingen zijn in de bezienswaardigheden die in het programma zijn opgenomen. Neem contact op met uw reisbureau voor de prijs van de tour, accommodatiedetails en andere informatie. Fijne vakantie!


Go To Anatolia: Veilige en Flexibele Reiservaring

ANVR en G.G.T.O Garantie:

• Go To Anatolia is aangesloten bij ANVR, GGTO en Calamiteitenfonds

24/7 Hulp en Ondersteuning:

Tijdens je reis kun je altijd rekenen op de nodige hulp en ondersteuning. Je wordt voortdurend op de hoogte gehouden van de lokale situatie.

Terugbetalingsgarantie:

Wanneer de reis niet kan doorgaan, bijvoorbeeld vanwege het reisadvies, dan annuleert Go To Anatolia de reis en krijg je je geld terug.

Reiservaring:

Ons bedrijf, dat gespecialiseerd is in reizen naar Turkije, streeft ernaar om jou de beste vakantie-ervaring te bieden.

Voor Vertrek:

• Kiezen voor reizen met Go To Anatolia betekent veiligheid en flexibiliteit. Dankzij onze flexibele voorwaarden kun je je reis met extra vertrouwen reserveren.

• Het afsluiten van een goede reis- en annuleringsverzekering kan verstandig zijn als er iets is wat je reis zou kunnen belemmeren.

• We houden reizigers op de hoogte van de meest recente informatie om je goed voor te bereiden op je reis.


Tijdens de Reis:

• Je kunt erop vertrouwen dat je tijdens je reis goede en betrouwbare ondersteuning krijgt.

• Go To Anatolia staat 24/7 tot je dienst en zal snel en effectief oplossingen bieden in geval van problemen..

• De reisleiders van Go To Anatolia zijn vertrouwd met de bestemming, enthousiast en goed opgeleid. Ze bieden een betrouwbaar en veilig communicatiepunt gedurende de hele reis.

Ontdek met Go To Anatolia, reis met vertrouwen!

BELANGRIJKE INFORMATIE:

· Onze pakketprijzen zijn inclusief hotel-, transport- en sightseeingtrips.

· Onze pauzeplekken; dichtheid, renovatie enz. Het kan vanwege overmacht worden gewijzigd, op voorwaarde dat de locatie en servicenormen dezelfde zijn.

· Bij de timing van het programma wordt rekening gehouden met het weer, de toestand van de wegen, enz. (tijdens de bezoekpunten die overdag of tussen dagen bezocht moeten worden). De gids kan wijzigingen aanbrengen als dit noodzakelijk wordt geacht.

· Go To Anatolia Toerisme is absoluut niet verantwoordelijk voor plaatsen die niet bezocht kunnen worden, ook al staan ​​ze in ons tourprogramma, als gevolg van overmacht (weer, weg, dichtheid van bezoekende plaatsen, enz.) of als onze gasten zich niet houden aan de door onze gids opgegeven tijden.

· Extra tours zoals nachttours die in het tourprogramma zijn opgenomen, worden uitgevoerd afhankelijk van het aantal personen en de omstandigheden van het beschikbare personeel. Passagiers die niet willen deelnemen aan extra rondleidingen , stemmen onderweg ermee om zich later bij aankomst weer bij de tour aan te sluiten .

· Het stoelnummer kan tijdens het reserveren niet worden beloofd of gegarandeerd. Vervoer en hotelnotities die in de reservering zijn ingevoerd, kunnen niet worden gegarandeerd.

· Kinderkortingen die op Tourpakketten worden toegepast, gelden voor één kind onder begeleiding van twee volwassenen. Kinderen van 0-6 jaar mogen tijdens de hotelaccommodatie geen bed krijgen.

· Alle prijzen zijn onder voorbehoud van typfouten en wijzigingen.

· Zitplaatsen 3 en 4 in de voertuigen zijn van de gids en zijn assistent.

· Onze rondleiding; Het is een pakket dat begeleiding, vervoer, accommodatie en bezienswaardigheden omvat en kan niet afzonderlijk worden beschouwd.

· Ongebruikt vervoer, accommodatie, uitstapjes, enz. Rechten kunnen niet worden ontleend.

· Luchtvaartcontracten zijn geldig voor vliegtuiggerelateerde secties. De annuleringsverzekering dekt geen vliegtuigvervoer. Na annulering van de tour (hotelaccommodatie) zijn de annuleringsvoorwaarden van de luchtvaartmaatschappij van toepassing in het gedeelte met de vliegticketprijzen. Na annulering wordt de gast geacht deze voorwaarden te hebben aanvaard.

· Als er tijdens onze tour niet voldoende aantallen kunnen worden bereikt; Het annuleringsrecht is voorbehouden aan GoToAnatolia Turizm tot 15 dagen vóór de vertrekdatum van de tour. In geval van een dergelijke annulering is GoToAnatolia Turizm verplicht haar gasten persoonlijk op de hoogte te stellen. Het minimumaantal deelnemers varieert afhankelijk van de tour.

· In gevallen waarin minderjarigen jonger dan 18 jaar niet met één of beide ouders aan de reis deelnemen, moeten zij tijdens de reis de toestemmingsformulieren voor deelname aan de reis bij zich hebben. GoToAnatolia Turizm kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele problemen die zich kunnen voordoen bij de deelname aan de tour van gasten met ontbrekende documenten en kan het vertrek van de tour niet vertragen. In dit geval gaat de volledige reissom van de persoon of personen verloren en is restitutie niet mogelijk.

· Mensen zijn verplicht om rapporten mee te nemen over hun gezondheidsproblemen, zwangerschapsstatus en medicijnen die ze voortdurend gebruiken tijdens deelname aan de tour. GoToAnatolia Turizm kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele gezondheidsproblemen die zich tijdens de tour kunnen voordoen. Mensen zijn persoonlijk verantwoordelijk voor al hun persoonlijke bezittingen (bagage, tas, paspoort, identiteitsbewijs, telefoon, enz.) tijdens de reizen waaraan zij deelnemen en zijn verantwoordelijk voor eventueel verlies, diefstal, enz. die zich kunnen voordoen. In dit geval kan GoToAnatolia Turizm niet aansprakelijk worden gesteld.

· Heb je niet de Nederlandse nationaliteit en/of paspoort, dan dien je zelf na te gaan of er andere reisregels dokumenten en visa van toepassing zijn.

· In een situatie die ertoe kan leiden dat de rondleiding wordt verstoord, heeft de gids de bevoegdheid om de rondleiding voort te zetten door met andere gasten in de groep te overleggen en zelf de uiteindelijke beslissing te nemen. Alle gasten die aan de tour deelnemen, worden geacht deze situatie te hebben geaccepteerd. De hotels in onze tours zijn faciliteiten met prioriteitsaccommodatie. Door drukte en overmacht kunnen hotels worden gewijzigd, op voorwaarde dat ze qua standaard hetzelfde zijn. In een dergelijk geval worden onze gasten geïnformeerd door de vertegenwoordiger van GoToAnatolia Tourism.

Oosterse Egeïsche tour

7 Dagen 6 Nachten
  • Vertrekplaats İzmir
  • Kamer en ontbijt
  • Luxe voertuig
  • Visumvrij
İzmir-Symrna, Pergamon, Pamukkale, Bodrum, Kusadasi

1.199,00 € 1.079,10 €

Prijs is per persoon van samen reizigers
Toevoegen aan opgeslagen
Delen:
Verslag deze tour

Deze zou je ook leuk kunnen vinden.

Oosterse Egeïsche tour

1.199,00 € 1.079,10 €
16 June 2024 22 June 2024
BOEK NU
Startpagina Aanbiedingen Bel mij Lid Worden Inloggen