Deze betoverende reis neemt u mee op een onvergetelijke ontdekkingsreis door het rijke culturele erfgoed, de adembenemende natuur en de historische schatten van Zuid-oost Turkije. Vanaf het bruisende Amsterdam reist u naar de zonnige kuststad Antalya, om vervolgens door te trekken naar fascinerende bestemmingen als Alanya, Mersin, Gaziantep, Urfa, Mardin en Diyarbakır. Elke dag biedt nieuwe ontdekkingen en ervaringen, doordrenkt met de unieke charme van de Turkse geschiedenis en gastvrijheid.


Hoogtepunten van de Reis:


Antieke Pracht: Verken oude steden en ruïnes zoals Side, Anavarza en Dara, waar de overblijfselen van eeuwenoude beschavingen tot leven komen.


Natuurlijke Schoonheid: Bewonder de natuurlijke wonderen, zoals de betoverende Damlataş Grot, de mystieke Grot van Abraham en de adembenemende landschappen langs de Fırat-rivier.

Culturele Diepgang: Bezoek indrukwekkende religieuze locaties zoals de Göbeklitepe en Mor Gabriel Klooster, en dompel uzelf onder in de lokale cultuur in bazaars en historische markten.


Architectonische Pracht: Bewonder historische bouwwerken zoals de Cleopatra Poort, Hasankeyf en de Ongözlü Brug, die getuigen van het rijke erfgoed van de regio.


1.Dag: AMSTERDAM – ANTALYA

Vlucht van Amsterdam naar Antalya en inchecken bij het hotel.

2.Dag: ANTALYA

Rode Toren, Alanya Kasteel, Manavgat, Oude Stad van Side, Side, Aspendos.

3. Dag: ALANYA – MERSİN

Narlıkuyu, Paradijs-Hel, Kızkalesi, Damlataş Grot.

4. Dag: MERSİN - GAZİANTEP

Oude Stad van Anavarza, Adana Steenbrug, Grote Uurwerktoren, Historische Kazancılar Bazaar, Tarsus St.Paul's Put en St.Paul Monument (Kerk), Cleopatra Poort.

5. Dag: GAZİANTEP – URFA

Zeugma Museum, Bezoek aan de Historische Markten en de Wijk Bey Mahallesi, Boottocht naar Halfeti en de Rum Kasteel, Bezoek aan Harran, Balıklıgöl, Ayn Zeliha Meer, Grot van Abraham.

6. Dag: URFA - MARDIN

Göbeklitepe, Karahantepe, Kasımiye Medrese, Kırklar Kerk, Bazaar en de Grote Moskee, Zinciriye Medrese.

7. Dag: MARDİN – MARDIN MIDYAT

Deyrulzafaran Klooster, Oude Stad van Dara, Witte Water, Klooster van Mor Gabriel, Midyat Gouverneurshuis.

8. Dag: MARDİN (MİDYAT) - DIYARBAKIR

Hasankeyf, Zerzevan Kasteel, Oude Stad (Grote Moskee, Hasanpaşa Khan, Ahmet, 4-voet Minaret, Şurp Gragos Armeense Kerk, Cemil Paşa Mansion), Ongözlü Brug.

9. Dag: DIYARBAKIR - AMSTERDAM

Transfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht, met een schat aan onvergetelijke herinneringen aan uw reis door historisch Turkije.

Wij hopen dat deze uitgebreide beschrijving van het tourprogramma je een beter beeld geeft van wat je kunt verwachten tijdens deze onvergetelijke reis!Diensten Inbegrepen in de Prijs

· 8 Nachten 9 Dagen Halfpension Verblijf in de aangewezen hotels volgens het programma

· Ontbijt en diner in buffetvorm of als vast menu inbegrepen

· Luxe Busvervoer

· Onbeperkte waterbediening in de bus

· Professionele Begeleidingsservice

· Gebruik van een headset voor elke deelnemer

· Heen- en terugvlucht


Niet Inbegrepen Diensten in de Prijs

· Lunches

· Alle drankjes tijdens maaltijden

· Sıra Night in Urfa, Reyhani Night in Mardin

Datum Prijs is per persoon in een tweepersoonskamer. Enkel reiziger Extra Persoon 0 - 2 leeftijd 3 - 6 leeftijd 7 - 12 leeftijd
05 October 2024 1.199 1.399 1.099 49 499 499
26 October 2024 1.199 1.399 1.099 49 499 499
02 May 2025 1.199 1.399 1.099 49 499 499
30 May 2025 1.199 1.399 1.099 49 499 499
20 June 2025 1.199 1.399 1.099 49 499 499
25 July 2025 1.199 1.399 1.099 49 499 499

Inbegrepen

Ekstra:

Algemene informatie

Praktische Informatie:


Vervoer: Comfortabele vluchten van Amsterdam naar Antalya en terug.


Accommodatie: Verblijf in zorgvuldig geselecteerde hotels die comfort en authenticiteit combineren, waardoor u zich thuis voelt te midden van de betoverende omgeving.


Gids: Ervaren gidsen begeleiden u tijdens de reis, delen boeiende verhalen en bieden diepgaande inzichten in de geschiedenis en cultuur van elke bezochte locatie.


Extra's: Geniet van boottochten, bezoeken aan lokale markten, en de mogelijkheid om extra ervaringen toe te voegen, zoals een bezoek aan Savaşan Köyü.


Deze ontdekkingsreis belooft een onvergetelijke ervaring te worden, waarbij elke dag nieuwe wonderen en ontdekkingen met zich meebrengt. Laat u betoveren door de unieke charme van Zuid-Turkije en deel in de rijke geschiedenis van deze prachtige regio.
Go To Anatolia: Veilige en Flexibele Reiservaring

ANVR en G.G.T.O Garantie:

• Go To Anatolia is aangesloten bij ANVR, GGTO en Calamiteitenfonds

24/7 Hulp en Ondersteuning:

Tijdens je reis kun je altijd rekenen op de nodige hulp en ondersteuning. Je wordt voortdurend op de hoogte gehouden van de lokale situatie.

Terugbetalingsgarantie:

Wanneer de reis niet kan doorgaan, bijvoorbeeld vanwege het reisadvies, dan annuleert Go To Anatolia de reis en krijg je je geld terug.

Reiservaring:

Ons bedrijf, dat gespecialiseerd is in reizen naar Turkije, streeft ernaar om jou de beste vakantie-ervaring te bieden.

Voor Vertrek:

• Kiezen voor reizen met Go To Anatolia betekent veiligheid en flexibiliteit. Dankzij onze flexibele voorwaarden kun je je reis met extra vertrouwen reserveren.

• Het afsluiten van een goede reis- en annuleringsverzekering kan verstandig zijn als er iets is wat je reis zou kunnen belemmeren.

• We houden reizigers op de hoogte van de meest recente informatie om je goed voor te bereiden op je reis.


Tijdens de Reis:

• Je kunt erop vertrouwen dat je tijdens je reis goede en betrouwbare ondersteuning krijgt.

• Go To Anatolia staat 24/7 tot je dienst en zal snel en effectief oplossingen bieden in geval van problemen..

• De reisleiders van Go To Anatolia zijn vertrouwd met de bestemming, enthousiast en goed opgeleid. Ze bieden een betrouwbaar en veilig communicatiepunt gedurende de hele reis.

Ontdek met Go To Anatolia, reis met vertrouwen!

BELANGRIJKE INFORMATIE:

· Onze pakketprijzen zijn inclusief hotel-, transport- en sightseeingtrips.

· Onze pauzeplekken; dichtheid, renovatie enz. Het kan vanwege overmacht worden gewijzigd, op voorwaarde dat de locatie en servicenormen dezelfde zijn.

· Bij de timing van het programma wordt rekening gehouden met het weer, de toestand van de wegen, enz. (tijdens de bezoekpunten die overdag of tussen dagen bezocht moeten worden). De gids kan wijzigingen aanbrengen als dit noodzakelijk wordt geacht.

· Go To Anatolia Toerisme is absoluut niet verantwoordelijk voor plaatsen die niet bezocht kunnen worden, ook al staan ​​ze in ons tourprogramma, als gevolg van overmacht (weer, weg, dichtheid van bezoekende plaatsen, enz.) of als onze gasten zich niet houden aan de door onze gids opgegeven tijden.

· Extra tours zoals nachttours die in het tourprogramma zijn opgenomen, worden uitgevoerd afhankelijk van het aantal personen en de omstandigheden van het beschikbare personeel. Passagiers die niet willen deelnemen aan extra rondleidingen , stemmen onderweg ermee om zich later bij aankomst weer bij de tour aan te sluiten .

· Het stoelnummer kan tijdens het reserveren niet worden beloofd of gegarandeerd. Vervoer en hotelnotities die in de reservering zijn ingevoerd, kunnen niet worden gegarandeerd.

· Kinderkortingen die op Tourpakketten worden toegepast, gelden voor één kind onder begeleiding van twee volwassenen. Kinderen van 0-6 jaar mogen tijdens de hotelaccommodatie geen bed krijgen.

· Alle prijzen zijn onder voorbehoud van typfouten en wijzigingen.

· Zitplaatsen 3 en 4 in de voertuigen zijn van de gids en zijn assistent.

· Onze rondleiding; Het is een pakket dat begeleiding, vervoer, accommodatie en bezienswaardigheden omvat en kan niet afzonderlijk worden beschouwd.

· Ongebruikt vervoer, accommodatie, uitstapjes, enz. Rechten kunnen niet worden ontleend.

· Luchtvaartcontracten zijn geldig voor vliegtuiggerelateerde secties. De annuleringsverzekering dekt geen vliegtuigvervoer. Na annulering van de tour (hotelaccommodatie) zijn de annuleringsvoorwaarden van de luchtvaartmaatschappij van toepassing in het gedeelte met de vliegticketprijzen. Na annulering wordt de gast geacht deze voorwaarden te hebben aanvaard.

· Als er tijdens onze tour niet voldoende aantallen kunnen worden bereikt; Het annuleringsrecht is voorbehouden aan GoToAnatolia Turizm tot 15 dagen vóór de vertrekdatum van de tour. In geval van een dergelijke annulering is GoToAnatolia Turizm verplicht haar gasten persoonlijk op de hoogte te stellen. Het minimumaantal deelnemers varieert afhankelijk van de tour.

· In gevallen waarin minderjarigen jonger dan 18 jaar niet met één of beide ouders aan de reis deelnemen, moeten zij tijdens de reis de toestemmingsformulieren voor deelname aan de reis bij zich hebben. GoToAnatolia Turizm kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele problemen die zich kunnen voordoen bij de deelname aan de tour van gasten met ontbrekende documenten en kan het vertrek van de tour niet vertragen. In dit geval gaat de volledige reissom van de persoon of personen verloren en is restitutie niet mogelijk.

· Mensen zijn verplicht om rapporten mee te nemen over hun gezondheidsproblemen, zwangerschapsstatus en medicijnen die ze voortdurend gebruiken tijdens deelname aan de tour. GoToAnatolia Turizm kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele gezondheidsproblemen die zich tijdens de tour kunnen voordoen. Mensen zijn persoonlijk verantwoordelijk voor al hun persoonlijke bezittingen (bagage, tas, paspoort, identiteitsbewijs, telefoon, enz.) tijdens de reizen waaraan zij deelnemen en zijn verantwoordelijk voor eventueel verlies, diefstal, enz. die zich kunnen voordoen. In dit geval kan GoToAnatolia Turizm niet aansprakelijk worden gesteld.

· Heb je niet de Nederlandse nationaliteit en/of paspoort, dan dien je zelf na te gaan of er andere reisregels dokumenten en visa van toepassing zijn.

· In een situatie die ertoe kan leiden dat de rondleiding wordt verstoord, heeft de gids de bevoegdheid om de rondleiding voort te zetten door met andere gasten in de groep te overleggen en zelf de uiteindelijke beslissing te nemen. Alle gasten die aan de tour deelnemen, worden geacht deze situatie te hebben geaccepteerd. De hotels in onze tours zijn faciliteiten met prioriteitsaccommodatie. Door drukte en overmacht kunnen hotels worden gewijzigd, op voorwaarde dat ze qua standaard hetzelfde zijn. In een dergelijk geval worden onze gasten geïnformeerd door de vertegenwoordiger van GoToAnatolia Tourism.

Ontdekkingsreis Door Zuid-Oost Anatolia

9 Dagen 8 Nachten
  • Vertrekplaats Antalya
  • Halfpension
  • Luxe voertuig
  • Visumvrij
Antalya, Alanya, Mersin, Gaziantep, Urfa, Mardin, Midyat, Diyarbakır

1.199,00 €

Prijs is per persoon van samen reizigers
Toevoegen aan opgeslagen
Delen:
Verslag deze tour

Deze zou je ook leuk kunnen vinden.

Ontdekkingsreis Door Zuid-Oost Anatolia

1.199,00 €
05 October 2024 13 October 2024
BOEK NU
Startpagina Aanbiedingen Bel mij Lid Worden Inloggen