Dag 1: Aankomst in Kuşadası - Poort naar de Egeïsche Kust


Bij aankomst in Adnan Menderes wordt u op de luchthaven opgewacht door een gids en wordt u met een comfortabele transfer naar uw hotel gebracht. Onderweg krijgt u de kans om te genieten van de heldere wateren van de Egeïsche Zee en de unieke uitzichten op de kustplaatsen. Na het inchecken in het hotel heeft u vrije tijd om bij te komen van de reis. Het diner wordt geserveerd in het hotel, waar u de kans krijgt om te genieten van de smaken van de traditionele Egeïsche keuken.


Accommodatie: Seven For Life Thermal 5* Hotel ( Halfpension )


Dag 2: Ontdekking van de Antieke Stad Efeze


Na een heerlijk Turks ontbijt gaat u onder begeleiding van een gids op weg om de antieke stad Efeze te ontdekken. Op deze bijzondere plek waar sporen uit de oudheid te zien zijn, zult u historische gebouwen, standbeelden en het antieke theater bewonderen tijdens een onvergetelijke verkenningstocht. Vervolgens bezoekt u het Huis van de Maagd Maria, een spirituele plek die wordt beschouwd als het huis van Maria. Tijdens dit bezoek zult u meer te weten komen over lokale legendes en geschiedenis en genieten van de spirituele sfeer. Tot slot zult u de overblijfselen van de Tempel van Artemis verkennen, een van de zeven wereldwonderen uit de oudheid, en informatie krijgen van uw gids over dit indrukwekkende bouwwerk. Aan het einde van de dag heeft u vrije tijd om terug te keren naar uw hotel en te ontspannen.


Accommodatie: Seven For Life Thermal 5* Hotel ( Halfpension )


Dag 3: Betoverend Pamukkale, een Wereld vol Witte Terrassen


Na het ontbijt gaat u op weg naar Pamukkale, dat unieke natuurlijke schoonheden biedt. De witte travertijnterrassen van Pamukkale en de oude stad Hierapolis tonen de harmonie tussen geschiedenis en natuur. Hier heeft u vrije tijd om te zwemmen in de antieke zwembaden en te profiteren van de genezende eigenschappen van de thermale wateren. Daarna keert u terug naar uw hotel voor wat vrije tijd om te ontspannen.


Accommodatie: Seven For Life Thermal 5* Hotel ( Halfpension )


Dag 4: Reis van Kuşadası naar Samos


Vroeg in de ochtend gaat u naar de haven van Kuşadası en maakt u een boottocht naar het eiland Samos. Tijdens de boottocht zult u genieten van de koele bries van de Egeïsche Zee en panoramische uitzichten op het eiland te bewonderen. Bij aankomst op Samos heeft u vrije tijd om naar uw hotel te gaan en daarna te ontspannen op Potami Beach.


Accommodatie: Erato by Samian Mare 4* Hotel (ontbijt & logies)


Dag 5: Verkenning van de Hoofdstad Vathi van Samos


Na het ontbijt gaat u naar de hoofdstad Vathi van Samos om meer te leren over de geschiedenis en cultuur van het eiland. U zult belangrijke plaatsen zoals het Plein van Pythagoras en het Leeuwenbeeld bezoeken en de lokale levensstijl ervaren. Na de tour kunt u ontspannen in het dorp Manolates. 's Avonds heeft u vrije tijd om terug te keren naar uw hotel en te ontspannen.


Accommodatie: Erato by Samian Mare 4* Hotel (ontbijt & logies)


Dag 6: Verkenning van Marathokampos en de Baai van Kampos


Na het ontbijt gaat u op weg naar het Marathokampos-gebied om de natuurlijke schoonheden van het eiland te verkennen. Hier heeft u de gelegenheid om te zwemmen en te zonnebaden op het strand van Kampos en te genieten van adembenemende uitzichten. Daarna bezoekt u de hoogste plek van het eiland voor een prachtig uitzicht. De rest van de dag kunt u ontspannen in uw hotel.


Accommodatie: Erato by Samian Mare 4* Hotel (ontbijt & logies)


Dag 7: Bezoek aan Pythagoria en Kokkari - Çeşme


Uw laatste dag in Samos zullen we onderweg belangrijke plaatsen zoals Pythagoria en Kokkari bezoeken om meer te leren over de geschiedenis en culturele erfgoed van Samos.Onze volgende stap is Cesme. Aankomst in Çeşme heeft u vrije tijd om naar uw hotel te gaan en de omgeving te verkennen.


Accommodatie: Pırıl 5* Hotel Thermal Beauty SPA / (Halfpension)


Dag 8 en 9: Çeşme en Alaçatı


In Çeşme zult u twee dagen lang onvergetelijke herinneringen verzamelen. U heeft ruim de tijd om de unieke sfeer van Çeşme te ervaren en te genieten van lokale gerechten. Daarnaast kunt u wandelen door de historische straten van Alaçatı, winkelen en traditionele stenen huizen bekijken. Bij zonsondergang kunt u genieten van de unieke sfeer van Alaçatı en genieten van de smaken van de Mediterrane keuken. 's Avonds kunt u het bruisende nachtleven van Çeşme ervaren.


Accommodatie:Pırıl 5* Hotel Thermal Beauty SPA / (Halfpension)Dag 10: Chios Eiland


In de ochtend gaat u naar de haven van Çeşme voor een snelle catamaranreis naar het eiland Chios. U maakt een rondleiding door het zuiden van het eiland en verkent de cultuur, geschiedenis en natuurlijke schoonheid. U kunt genieten van een traditionele lunch in een vissersdorpje. Na de tour keert u terug naar hotel.


Accommodatie:Chios Chandris 4* HotelDag 11: Verkenning van Chios


Na het ontbijt gaat u de verborgen hoekjes van Chios ontdekken. U maakt een fotostop bij de windmolens en bezoekt de Leraarsteen, een belangrijke plek in de mythologie. Vervolgens gaat u naar Agia Isidoros, een van de meest iconische plekken van het eiland, voor wat ontspanning. U heeft vrije tijd in het visserdorp Lagada om te genieten van zeevruchten. Na de tour kunt u ontspannen in uw hotel.


Accommodatie:Chios Chandris 4* Hotel


Dag 12: Tour langs de Verborgen Dorpen en Stranden van Chios


Na het ontbijt gaat u de verborgen dorpen en en stranden van Chios te verkennen. De tour begint bij het Citrusvruchtenmuseum in Kambos en gaat verder naar Vessa Village om de middeleeuwse architectuur te zien. U heeft vrije tijd voor de lunch in het kleine visserdorp Lithi. Daarna keert u terug naar hotel.


Accommodatie:Chios Chandris 4* Hotel


Dag 13: İzmir en Terugreis


Na het ontbijt checkt u uit bij het hotel en bezoekt u het historische centrum van İzmir. Daarna gaat u naar de luchthaven van İzmir voor uw terugreis naar Amsterdam.


Deze tour is zorgvuldig samengesteld om de schoonheid van de Egeïsche Zee te ontdekken en onvergetelijke herinneringen te creëren. We kijken ernaar uit om elk moment te beleven en nieuwe ervaringen op te doen.


INBEGREPEN

• Luxe voertuig

• Nederlandssprekende of Engels professionele toeristengids

 Parkeerkosten

• Catamaran ticket voor heen- en terug reis Chios

• Haven - Hotel transfer: Transferdienst van de haven naar uw hotel.

• 2 Nachten verblijf/inclusief ontbijt in een voorkeurshotel in Chios:

• 3 Nachten verblijf/inclusief ontbijt in een voorkeurshotel in Samos:

• 3 Nachten verblijf/inclusief verschillende pensiontype in een voorkeurshotel in Cesme:

• 3 Nachten verblijf/inclusief verschillende pensiontype in een voorkeurshotel in Kusadasi

• Zuidelijk Eilandtour: Een eilandtour om de gebieden in het zuiden van Chios te verkennen.

• Noordelijk Eilandtour: Een eilandtour om de gebieden in het noorden van Chios te verkennen.

• Efeze- en Pamukkale-rondleidingen

 Alle belastingen van de diensten binnen het reisschema

• Rondleidingen vermeld in het reisplan

 Transfers vermeld in het reisplan

• 12 dagen overnachtingen

• Bijdrage Calamiteitenfonds

Bijdrage GGTO


NIET INBEGREPEN

• Toegangsprijs voor alle musea die in het reisplan vermeld staan

• Uw persoonlijke uitgaven

• Fooien voor de diensten die u krijgt

Met uitzondering van maaltijden in het hotel.

• Houd er rekening mee dat je nog lokale heffing moet betalen,

Datum Prijs is per persoon in een tweepersoonskamer. Enkel reiziger Extra Persoon 0 - 2 leeftijd 3 - 6 leeftijd 7 - 12 leeftijd
16 June 2024 1.879 2.229 1.699 49 699 699
05 July 2024 1.999 2.399 1.799 49 599 599
10 July 2024 1.999 2.399 1.799 49 599 599
26 August 2024 1.649 1.999 1.529 49 499 499
01 September 2024 1.399 1.699 1.299 49 499 499

Inbegrepen

Ekstra:

Algemene informatieGo To Anatolia: Veilige en Flexibele Reiservaring

ANVR en G.G.T.O Garantie:

• Go To Anatolia is aangesloten bij ANVR, GGTO en Calamiteitenfonds

24/7 Hulp en Ondersteuning:

Tijdens je reis kun je altijd rekenen op de nodige hulp en ondersteuning. Je wordt voortdurend op de hoogte gehouden van de lokale situatie.

Terugbetalingsgarantie:

Wanneer de reis niet kan doorgaan, bijvoorbeeld vanwege het reisadvies, dan annuleert Go To Anatolia de reis en krijg je je geld terug.

Reiservaring:

Ons bedrijf, dat gespecialiseerd is in reizen naar Turkije, streeft ernaar om jou de beste vakantie-ervaring te bieden.

Voor Vertrek:

• Kiezen voor reizen met Go To Anatolia betekent veiligheid en flexibiliteit. Dankzij onze flexibele voorwaarden kun je je reis met extra vertrouwen reserveren.

• Het afsluiten van een goede reis- en annuleringsverzekering kan verstandig zijn als er iets is wat je reis zou kunnen belemmeren.

• We houden reizigers op de hoogte van de meest recente informatie om je goed voor te bereiden op je reis.


Tijdens de Reis:

• Je kunt erop vertrouwen dat je tijdens je reis goede en betrouwbare ondersteuning krijgt.

• Go To Anatolia staat 24/7 tot je dienst en zal snel en effectief oplossingen bieden in geval van problemen..

• De reisleiders van Go To Anatolia zijn vertrouwd met de bestemming, enthousiast en goed opgeleid. Ze bieden een betrouwbaar en veilig communicatiepunt gedurende de hele reis.

Ontdek met Go To Anatolia, reis met vertrouwen!

BELANGRIJKE INFORMATIE:

· Onze pakketprijzen zijn inclusief hotel-, transport- en sightseeingtrips.

· Onze pauzeplekken; dichtheid, renovatie enz. Het kan vanwege overmacht worden gewijzigd, op voorwaarde dat de locatie en servicenormen dezelfde zijn.

· Bij de timing van het programma wordt rekening gehouden met het weer, de toestand van de wegen, enz. (tijdens de bezoekpunten die overdag of tussen dagen bezocht moeten worden). De gids kan wijzigingen aanbrengen als dit noodzakelijk wordt geacht.

· Go To Anatolia Toerisme is absoluut niet verantwoordelijk voor plaatsen die niet bezocht kunnen worden, ook al staan ​​ze in ons tourprogramma, als gevolg van overmacht (weer, weg, dichtheid van bezoekende plaatsen, enz.) of als onze gasten zich niet houden aan de door onze gids opgegeven tijden.

· Extra tours zoals nachttours die in het tourprogramma zijn opgenomen, worden uitgevoerd afhankelijk van het aantal personen en de omstandigheden van het beschikbare personeel. Passagiers die niet willen deelnemen aan extra rondleidingen , stemmen onderweg ermee om zich later bij aankomst weer bij de tour aan te sluiten .

· Het stoelnummer kan tijdens het reserveren niet worden beloofd of gegarandeerd. Vervoer en hotelnotities die in de reservering zijn ingevoerd, kunnen niet worden gegarandeerd.

· Kinderkortingen die op Tourpakketten worden toegepast, gelden voor één kind onder begeleiding van twee volwassenen. Kinderen van 0-6 jaar mogen tijdens de hotelaccommodatie geen bed krijgen.

· Alle prijzen zijn onder voorbehoud van typfouten en wijzigingen.

· Zitplaatsen 3 en 4 in de voertuigen zijn van de gids en zijn assistent.

· Onze rondleiding; Het is een pakket dat begeleiding, vervoer, accommodatie en bezienswaardigheden omvat en kan niet afzonderlijk worden beschouwd.

· Ongebruikt vervoer, accommodatie, uitstapjes, enz. Rechten kunnen niet worden ontleend.

· Luchtvaartcontracten zijn geldig voor vliegtuiggerelateerde secties. De annuleringsverzekering dekt geen vliegtuigvervoer. Na annulering van de tour (hotelaccommodatie) zijn de annuleringsvoorwaarden van de luchtvaartmaatschappij van toepassing in het gedeelte met de vliegticketprijzen. Na annulering wordt de gast geacht deze voorwaarden te hebben aanvaard.

· Als er tijdens onze tour niet voldoende aantallen kunnen worden bereikt; Het annuleringsrecht is voorbehouden aan GoToAnatolia Turizm tot 15 dagen vóór de vertrekdatum van de tour. In geval van een dergelijke annulering is GoToAnatolia Turizm verplicht haar gasten persoonlijk op de hoogte te stellen. Het minimumaantal deelnemers varieert afhankelijk van de tour.

· In gevallen waarin minderjarigen jonger dan 18 jaar niet met één of beide ouders aan de reis deelnemen, moeten zij tijdens de reis de toestemmingsformulieren voor deelname aan de reis bij zich hebben. GoToAnatolia Turizm kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele problemen die zich kunnen voordoen bij de deelname aan de tour van gasten met ontbrekende documenten en kan het vertrek van de tour niet vertragen. In dit geval gaat de volledige reissom van de persoon of personen verloren en is restitutie niet mogelijk.

· Mensen zijn verplicht om rapporten mee te nemen over hun gezondheidsproblemen, zwangerschapsstatus en medicijnen die ze voortdurend gebruiken tijdens deelname aan de tour. GoToAnatolia Turizm kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele gezondheidsproblemen die zich tijdens de tour kunnen voordoen. Mensen zijn persoonlijk verantwoordelijk voor al hun persoonlijke bezittingen (bagage, tas, paspoort, identiteitsbewijs, telefoon, enz.) tijdens de reizen waaraan zij deelnemen en zijn verantwoordelijk voor eventueel verlies, diefstal, enz. die zich kunnen voordoen. In dit geval kan GoToAnatolia Turizm niet aansprakelijk worden gesteld.

· Heb je niet de Nederlandse nationaliteit en/of paspoort, dan dien je zelf na te gaan of er andere reisregels dokumenten en visa van toepassing zijn.

· In een situatie die ertoe kan leiden dat de rondleiding wordt verstoord, heeft de gids de bevoegdheid om de rondleiding voort te zetten door met andere gasten in de groep te overleggen en zelf de uiteindelijke beslissing te nemen. Alle gasten die aan de tour deelnemen, worden geacht deze situatie te hebben geaccepteerd. De hotels in onze tours zijn faciliteiten met prioriteitsaccommodatie. Door drukte en overmacht kunnen hotels worden gewijzigd, op voorwaarde dat ze qua standaard hetzelfde zijn. In een dergelijk geval worden onze gasten geïnformeerd door de vertegenwoordiger van GoToAnatolia Tourism.

De Parel van Egeische Kust Kuşadası,Çeşme, eilanden Samos en Chios

13 Dagen 12 Nachten
  • Vertrekplaats İzmir
  • Details in het programma
  • Details in het programma
  • Visumvrij
Kusadasi, Samos eiland, Cesme, Chios eiland, Izmir

1.879,00 €

Prijs is per persoon van samen reizigers
Toevoegen aan opgeslagen
Delen:
Verslag deze tour

Deze zou je ook leuk kunnen vinden.

De Parel van Egeische Kust Kuşadası,Çeşme, eilanden Samos en Chios

1.879,00 €
16 June 2024 28 June 2024
BOEK NU
Startpagina Aanbiedingen Bel mij Lid Worden Inloggen