DAG 1 - REIS VAN KUŞADASI NAAR SAMOS

In de vroege ochtend ontmoeten we elkaar bij Kuşadası Ege Port en voltooien we de paspoort- en douaneformaliteiten. We vertrekken om 08:15 uur met de veerboot richting het eiland Samos. Onze tocht met de veerboot zal ongeveer een uur duren, genietend van de koele bries van de Egeïsche Zee. Bij aankomst in de haven van Vathi op het eiland Samos, voltooien we de paspoort- en douaneformaliteiten en stappen we in onze voertuigen om naar onze hotel in Karlovasi te gaan. Voordat we naar ons hotel gaan, hebben gasten vrije tijd om te ontspannen op het Potami-strand.

DAG 2 - ONTDEK VATI, DE HOOFDSTAD VAN SAMOS

In de vroege ochtend vertrekken we met de bus naar de stad Vathi. Vathi, de hoofdstad van Samos, is een levendige plek met een rijke geschiedenis. Hier bezoeken we het Plein van Pythagoras en het standbeeld van de Leeuw om meer te leren over de geschiedenis van de stad. Daarna hebben de gasten vrije tijd om te genieten van lokale gerechten en om te winkelen. Na ons bezoek aan Vathi keren we terug naar Karlovasi. Onderweg maken we een korte stop in het dorp Manolates voor een koffiepauze te midden van de natuur.


DAG 3 - VERKENNING VAN MARATHOKAMPOS EN KAMPOS BAAI

Na het ontbijt vertrekken we naar het Marathokampos-gebied. Hier kunnen gasten genieten van vrije tijd en zwemmen in de prachtige Kampos-baai. Vervolgens brengen we een korte bezoek aan het dorp het hoogste punt van het eiland met zijn adembenemende uitzicht. We keren terug naar Karlovasi en genieten van de rest van de dag in ons hotel.

DAG 4 - BEZOEK AAN PYTHAGORIA EN KOKARI

Na het ontbijt vertrekken we naar Pythagoria. Onderweg bezoeken we een atelier waar de beroemde Pythagoras-bekers worden gemaakt en een honingcoöperatie waar gasten lokale producten kunnen proeven en kopen. Daarna verkennen we Pirgos Village en Koumaradei Village voordat we aankomen in Pythagoria. Hier hebben gasten vrije tijd om te winkelen en te genieten van de historische architectuur. Later gaan we naar Kokari waar gasten kunnen zwemmen en genieten van de zon. 's Avonds keren we terug naar Karlovasi.

DAG 5 & 6 - VRIJE TIJD

Op deze dagen hebben gasten vrije tijd om het eiland Samos op eigen gelegenheid te verkennen en te ontspannen.TERUGKEER NAAR KUŞADASI VANAF SAMOS

We ontmoeten elkaar om 16:30 uur in de haven van Vathi voor de check-in. Na de paspoort- en douaneformaliteiten stappen we om 17:30 uur op de boot richting Kuşadası. We nemen afscheid met de hoop elkaar weer te zien tijdens een volgende reis.INBEGREPEN

• Heen- terugreis bootkaartjes

• 5 Nachten verblijf/inclusief ontbijt in een voorkeurshotel in Samos:

• Gidsdiensten en rondleidingen op het eiland ( Engels)

• Luxe voertuig

 Parkeerkosten

 Alle belastingen van de diensten binnen het reisschema

• Rondleidingen vermeld in het reisplan.

 Transfers vermeld in het reisplan

NIET INBEGREPEN

• Toegangsprijs voor alle musea die in het reisplan vermeld staan

• Uw persoonlijke uitgaven

• Fooien voor de diensten die u krijgt

 Maaltijden die niet in het reisplan vermeld staan

Datum Prijs is per persoon in een tweepersoonskamer. Enkel reiziger Extra Persoon 0 - 2 leeftijd 3 - 6 leeftijd 7 - 12 leeftijd
07 July 2024 357 -1 357 1 139 237
21 July 2024 357 -1 357 1 139 237
04 August 2024 357 -1 357 1 139 237
18 August 2024 357 -1 357 1 139 237
01 September 2024 357 -1 357 1 139 237

Inbegrepen

Ekstra:

Algemene informatie


Het reisbureau is niet verantwoordelijk voor vergeten voorwerpen in hotels, vraag alstublieft niet om vergeten voorwerpen terug te brengen.

Gasten die dat willen, krijgen informatie van hun reisgids over de taverna-avond (VAST MENU).

De gids heeft het recht om wijzigingen aan te brengen in de route.


Go To Anatolia: Veilige en Flexibele Reiservaring

ANVR en G.G.T.O Garantie:

• Go To Anatolia is aangesloten bij ANVR, GGTO en Calamiteitenfonds

24/7 Hulp en Ondersteuning:

Tijdens je reis kun je altijd rekenen op de nodige hulp en ondersteuning. Je wordt voortdurend op de hoogte gehouden van de lokale situatie.

Terugbetalingsgarantie:

Wanneer de reis niet kan doorgaan, bijvoorbeeld vanwege het reisadvies, dan annuleert Go To Anatolia de reis en krijg je je geld terug.

Reiservaring:

Ons bedrijf, dat gespecialiseerd is in reizen naar Turkije, streeft ernaar om jou de beste vakantie-ervaring te bieden.

Voor Vertrek:

• Kiezen voor reizen met Go To Anatolia betekent veiligheid en flexibiliteit. Dankzij onze flexibele voorwaarden kun je je reis met extra vertrouwen reserveren.

• Het afsluiten van een goede reis- en annuleringsverzekering kan verstandig zijn als er iets is wat je reis zou kunnen belemmeren.

• We houden reizigers op de hoogte van de meest recente informatie om je goed voor te bereiden op je reis.


Tijdens de Reis:

• Je kunt erop vertrouwen dat je tijdens je reis goede en betrouwbare ondersteuning krijgt.

• Go To Anatolia staat 24/7 tot je dienst en zal snel en effectief oplossingen bieden in geval van problemen..

• De reisleiders van Go To Anatolia zijn vertrouwd met de bestemming, enthousiast en goed opgeleid. Ze bieden een betrouwbaar en veilig communicatiepunt gedurende de hele reis.

Ontdek met Go To Anatolia, reis met vertrouwen!

BELANGRIJKE INFORMATIE:

· Onze pakketprijzen zijn inclusief hotel-, transport- en sightseeingtrips.

· Onze pauzeplekken; dichtheid, renovatie enz. Het kan vanwege overmacht worden gewijzigd, op voorwaarde dat de locatie en servicenormen dezelfde zijn.

· Bij de timing van het programma wordt rekening gehouden met het weer, de toestand van de wegen, enz. (tijdens de bezoekpunten die overdag of tussen dagen bezocht moeten worden). De gids kan wijzigingen aanbrengen als dit noodzakelijk wordt geacht.

· Go To Anatolia Toerisme is absoluut niet verantwoordelijk voor plaatsen die niet bezocht kunnen worden, ook al staan ​​ze in ons tourprogramma, als gevolg van overmacht (weer, weg, dichtheid van bezoekende plaatsen, enz.) of als onze gasten zich niet houden aan de door onze gids opgegeven tijden.

· Extra tours zoals nachttours die in het tourprogramma zijn opgenomen, worden uitgevoerd afhankelijk van het aantal personen en de omstandigheden van het beschikbare personeel. Passagiers die niet willen deelnemen aan extra rondleidingen , stemmen onderweg ermee om zich later bij aankomst weer bij de tour aan te sluiten .

· Het stoelnummer kan tijdens het reserveren niet worden beloofd of gegarandeerd. Vervoer en hotelnotities die in de reservering zijn ingevoerd, kunnen niet worden gegarandeerd.

· Kinderkortingen die op Tourpakketten worden toegepast, gelden voor één kind onder begeleiding van twee volwassenen. Kinderen van 0-6 jaar mogen tijdens de hotelaccommodatie geen bed krijgen.

· Alle prijzen zijn onder voorbehoud van typfouten en wijzigingen.

· Zitplaatsen 3 en 4 in de voertuigen zijn van de gids en zijn assistent.

· Onze rondleiding; Het is een pakket dat begeleiding, vervoer, accommodatie en bezienswaardigheden omvat en kan niet afzonderlijk worden beschouwd.

· Ongebruikt vervoer, accommodatie, uitstapjes, enz. Rechten kunnen niet worden ontleend.

· Luchtvaartcontracten zijn geldig voor vliegtuiggerelateerde secties. De annuleringsverzekering dekt geen vliegtuigvervoer. Na annulering van de tour (hotelaccommodatie) zijn de annuleringsvoorwaarden van de luchtvaartmaatschappij van toepassing in het gedeelte met de vliegticketprijzen. Na annulering wordt de gast geacht deze voorwaarden te hebben aanvaard.

· Als er tijdens onze tour niet voldoende aantallen kunnen worden bereikt; Het annuleringsrecht is voorbehouden aan GoToAnatolia Turizm tot 15 dagen vóór de vertrekdatum van de tour. In geval van een dergelijke annulering is GoToAnatolia Turizm verplicht haar gasten persoonlijk op de hoogte te stellen. Het minimumaantal deelnemers varieert afhankelijk van de tour.

· In gevallen waarin minderjarigen jonger dan 18 jaar niet met één of beide ouders aan de reis deelnemen, moeten zij tijdens de reis de toestemmingsformulieren voor deelname aan de reis bij zich hebben. GoToAnatolia Turizm kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele problemen die zich kunnen voordoen bij de deelname aan de tour van gasten met ontbrekende documenten en kan het vertrek van de tour niet vertragen. In dit geval gaat de volledige reissom van de persoon of personen verloren en is restitutie niet mogelijk.

· Mensen zijn verplicht om rapporten mee te nemen over hun gezondheidsproblemen, zwangerschapsstatus en medicijnen die ze voortdurend gebruiken tijdens deelname aan de tour. GoToAnatolia Turizm kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele gezondheidsproblemen die zich tijdens de tour kunnen voordoen. Mensen zijn persoonlijk verantwoordelijk voor al hun persoonlijke bezittingen (bagage, tas, paspoort, identiteitsbewijs, telefoon, enz.) tijdens de reizen waaraan zij deelnemen en zijn verantwoordelijk voor eventueel verlies, diefstal, enz. die zich kunnen voordoen. In dit geval kan GoToAnatolia Turizm niet aansprakelijk worden gesteld.

· Heb je niet de Nederlandse nationaliteit en/of paspoort, dan dien je zelf na te gaan of er andere reisregels dokumenten en visa van toepassing zijn.

· In een situatie die ertoe kan leiden dat de rondleiding wordt verstoord, heeft de gids de bevoegdheid om de rondleiding voort te zetten door met andere gasten in de groep te overleggen en zelf de uiteindelijke beslissing te nemen. Alle gasten die aan de tour deelnemen, worden geacht deze situatie te hebben geaccepteerd. De hotels in onze tours zijn faciliteiten met prioriteitsaccommodatie. Door drukte en overmacht kunnen hotels worden gewijzigd, op voorwaarde dat ze qua standaard hetzelfde zijn. In een dergelijk geval worden onze gasten geïnformeerd door de vertegenwoordiger van GoToAnatolia Tourism.

Nectar of the Aegean: Ontdek de betovering van het Griekse Eiland Samos (Sisam)

6 Dagen 5 Nachten
  • Vertrekplaats Aydın
  • Kamer en ontbijt
  • Veerboot
  • Visumvrij
Samos eiland

357,00 €

Prijs is per persoon van samen reizigers
Toevoegen aan opgeslagen
Delen:
Verslag deze tour

Deze zou je ook leuk kunnen vinden.

Nectar of the Aegean: Ontdek de betovering van het Griekse Eiland Samos (Sisam)

357,00 €
07 July 2024 12 July 2024
BOEK NU
Startpagina Aanbiedingen Bel mij Lid Worden Inloggen