Dag 1: Aankomst in Kusadasi, Poort naar de Egeïsche Kust


Bij aankomst op de luchthaven wordt u verwelkomd en naar uw hotel in Kusadasi gebracht. Ontspan en bereid u voor op een onvergetelijk avontuur.


Overnachting in Kusadasi.


accommodatie: Ladies Beach Suit Otel /Ontbijt en Diner inclusief(HB)


Dag 2: Kuşadası


Na het ontbijt vertrekken we naar Şirince Village, bekend om zijn fruitwijnen en historische huizen na ons bezoek gaan we met ons voertuig naar Efese. Een van de belangrijkste steden uit de oudheid, hier verkennen we de belangrijkste bezienswaardigheden van de antieke stad. Na ons bezoek gaan we naar het huis van de Heilige Maagd Maria, dat wordt beschouwd als de plaats waar ze haar laatste dagen doorbracht. Na een korte tour door de haven en de bazaar, komen we aan bij ons hotel in Kuşadası. Het avondeten wordt geserveerd in ons hotel. Na het avondeten is er de mogelijkheid om de barsstraat te verkennen(extra kosten).


accommodatie: Ladies Beach Suit Otel /Ontbijt en Diner inclusief(HB)


Dag 3: / Kusadasi - Bodrum


Na het ontbijt vertrekken we naar Didim, Muğla, richting Bodrum. Na een bezoek aan de oude stad Milas en de tempel van Apollo in Didim,we bezoeken eerst het Bodrum Castle, met 's werelds belangrijkste onderwatermuseum. Vervolgens verkennen we het oude theater en de ruïnes van het Mausoleum, een van de zeven wereldwonderen uit de oudheid. We checken in bij ons hotel en dineren daar. 's Avonds is er een optionele tour naar de barsstraat van Bodrum en Halikarnas Disco (extra kosten).


accommodatie: La Quinta by Wyndham Bodrum /Ontbijt en Diner inclusief(HB)

Dag 4 / Bodrum - Marmaris


We draaien door de Sakar-pas en maken een foto van het adembenemende uitzicht op de Golf van Gökova, en we bereiken Akyaka, dat zich aan de voet van de Sakar-berg nestelt, en een van de Cittaslow-steden is (met opvallende architectuur van de herenhuizen). Het is een van de zeldzame plekken in de wereld. Voor de geïnteresseerden onder onze gasten maken we een boottocht op de Azmak-rivier (extra kosten). Na de boottocht op de Azmak geven we vrije tijd. Voor degenen die dat willen, is er een zwemstop. Na onze vrije tijd in Akyaka gaan we weer op pad, en na ongeveer 40 minuten bevinden we ons in Yuvarlakçay, een plek van zeldzame schoonheid waar je je afvraagt: Is dit het paradijs op aarde?. We ontspannen langs de snelstromende rivier die verscholen ligt tussen de bomen. Na onze vrije tijd in Yuvarlakçay keren we terug naar ons hotel, waar we de rest van onze vakantie zullen doorbrengen.

Datum Prijs is per persoon in een tweepersoonskamer. Enkel reiziger Extra Persoon 0 - 2 leeftijd 3 - 6 leeftijd 7 - 12 leeftijd
21 April 2024 1 1 1 1 1 2

Inbegrepen

Ekstra:

Algemene informatie

Go To Anatolia: Veilige en Flexibele Reiservaring

ANVR en G.G.T.O Garantie:

• Go To Anatolia is aangesloten bij ANVR, GGTO en Calamiteitenfonds

24/7 Hulp en Ondersteuning:

Tijdens je reis kun je altijd rekenen op de nodige hulp en ondersteuning. Je wordt voortdurend op de hoogte gehouden van de lokale situatie.

Terugbetalingsgarantie:

Wanneer de reis niet kan doorgaan, bijvoorbeeld vanwege het reisadvies, dan annuleert Go To Anatolia de reis en krijg je je geld terug.

Reiservaring:

Ons bedrijf, dat gespecialiseerd is in reizen naar Turkije, streeft ernaar om jou de beste vakantie-ervaring te bieden.

Voor Vertrek:

• Kiezen voor reizen met Go To Anatolia betekent veiligheid en flexibiliteit. Dankzij onze flexibele voorwaarden kun je je reis met extra vertrouwen reserveren.

• Het afsluiten van een goede reis- en annuleringsverzekering kan verstandig zijn als er iets is wat je reis zou kunnen belemmeren.

• We houden reizigers op de hoogte van de meest recente informatie om je goed voor te bereiden op je reis.


Tijdens de Reis:

• Je kunt erop vertrouwen dat je tijdens je reis goede en betrouwbare ondersteuning krijgt.

• Go To Anatolia staat 24/7 tot je dienst en zal snel en effectief oplossingen bieden in geval van problemen..

• De reisleiders van Go To Anatolia zijn vertrouwd met de bestemming, enthousiast en goed opgeleid. Ze bieden een betrouwbaar en veilig communicatiepunt gedurende de hele reis.

Ontdek met Go To Anatolia, reis met vertrouwen!

BELANGRIJKE INFORMATIE:

· Onze pakketprijzen zijn inclusief hotel-, transport- en sightseeingtrips.

· Onze pauzeplekken; dichtheid, renovatie enz. Het kan vanwege overmacht worden gewijzigd, op voorwaarde dat de locatie en servicenormen dezelfde zijn.

· Bij de timing van het programma wordt rekening gehouden met het weer, de toestand van de wegen, enz. (tijdens de bezoekpunten die overdag of tussen dagen bezocht moeten worden). De gids kan wijzigingen aanbrengen als dit noodzakelijk wordt geacht.

· Go To Anatolia Toerisme is absoluut niet verantwoordelijk voor plaatsen die niet bezocht kunnen worden, ook al staan ​​ze in ons tourprogramma, als gevolg van overmacht (weer, weg, dichtheid van bezoekende plaatsen, enz.) of als onze gasten zich niet houden aan de door onze gids opgegeven tijden.

· Extra tours zoals nachttours die in het tourprogramma zijn opgenomen, worden uitgevoerd afhankelijk van het aantal personen en de omstandigheden van het beschikbare personeel. Passagiers die niet willen deelnemen aan extra rondleidingen , stemmen onderweg ermee om zich later bij aankomst weer bij de tour aan te sluiten .

· Het stoelnummer kan tijdens het reserveren niet worden beloofd of gegarandeerd. Vervoer en hotelnotities die in de reservering zijn ingevoerd, kunnen niet worden gegarandeerd.

· Kinderkortingen die op Tourpakketten worden toegepast, gelden voor één kind onder begeleiding van twee volwassenen. Kinderen van 0-6 jaar mogen tijdens de hotelaccommodatie geen bed krijgen.

· Alle prijzen zijn onder voorbehoud van typfouten en wijzigingen.

· Zitplaatsen 3 en 4 in de voertuigen zijn van de gids en zijn assistent.

· Onze rondleiding; Het is een pakket dat begeleiding, vervoer, accommodatie en bezienswaardigheden omvat en kan niet afzonderlijk worden beschouwd.

· Ongebruikt vervoer, accommodatie, uitstapjes, enz. Rechten kunnen niet worden ontleend.

· Luchtvaartcontracten zijn geldig voor vliegtuiggerelateerde secties. De annuleringsverzekering dekt geen vliegtuigvervoer. Na annulering van de tour (hotelaccommodatie) zijn de annuleringsvoorwaarden van de luchtvaartmaatschappij van toepassing in het gedeelte met de vliegticketprijzen. Na annulering wordt de gast geacht deze voorwaarden te hebben aanvaard.

· Als er tijdens onze tour niet voldoende aantallen kunnen worden bereikt; Het annuleringsrecht is voorbehouden aan GoToAnatolia Turizm tot 15 dagen vóór de vertrekdatum van de tour. In geval van een dergelijke annulering is GoToAnatolia Turizm verplicht haar gasten persoonlijk op de hoogte te stellen. Het minimumaantal deelnemers varieert afhankelijk van de tour.

· In gevallen waarin minderjarigen jonger dan 18 jaar niet met één of beide ouders aan de reis deelnemen, moeten zij tijdens de reis de toestemmingsformulieren voor deelname aan de reis bij zich hebben. GoToAnatolia Turizm kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele problemen die zich kunnen voordoen bij de deelname aan de tour van gasten met ontbrekende documenten en kan het vertrek van de tour niet vertragen. In dit geval gaat de volledige reissom van de persoon of personen verloren en is restitutie niet mogelijk.

· Mensen zijn verplicht om rapporten mee te nemen over hun gezondheidsproblemen, zwangerschapsstatus en medicijnen die ze voortdurend gebruiken tijdens deelname aan de tour. GoToAnatolia Turizm kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele gezondheidsproblemen die zich tijdens de tour kunnen voordoen. Mensen zijn persoonlijk verantwoordelijk voor al hun persoonlijke bezittingen (bagage, tas, paspoort, identiteitsbewijs, telefoon, enz.) tijdens de reizen waaraan zij deelnemen en zijn verantwoordelijk voor eventueel verlies, diefstal, enz. die zich kunnen voordoen. In dit geval kan GoToAnatolia Turizm niet aansprakelijk worden gesteld.

· Heb je niet de Nederlandse nationaliteit en/of paspoort, dan dien je zelf na te gaan of er andere reisregels dokumenten en visa van toepassing zijn.

· In een situatie die ertoe kan leiden dat de rondleiding wordt verstoord, heeft de gids de bevoegdheid om de rondleiding voort te zetten door met andere gasten in de groep te overleggen en zelf de uiteindelijke beslissing te nemen. Alle gasten die aan de tour deelnemen, worden geacht deze situatie te hebben geaccepteerd. De hotels in onze tours zijn faciliteiten met prioriteitsaccommodatie. Door drukte en overmacht kunnen hotels worden gewijzigd, op voorwaarde dat ze qua standaard hetzelfde zijn. In een dergelijk geval worden onze gasten geïnformeerd door de vertegenwoordiger van GoToAnatolia Tourism.

Egeische kusttoch & L'Etoile Beach Hotel Marmaris (All inclusief)

10 Dagen 9 Nachten
  • Vertrekplaats İzmir
  • Details in het programma
  • Luxe voertuig
  • Visumvrij
Kusadasi, Didim, Bodrum, Marmaris

1,00 €

Prijs is per persoon van samen reizigers
Toevoegen aan opgeslagen
Delen:
Verslag deze tour

Deze zou je ook leuk kunnen vinden.

Egeische kusttoch & L'Etoile Beach Hotel Marmaris (All inclusief)

1,00 €
21 April 2024 30 April 2024
BOEK NU
Startpagina Aanbiedingen Bel mij Lid Worden Inloggen