1.DAG / Amsterdam - Antalya

We ontmoeten elkaar op Schiphol Airport twee uur voor het vertrek van de vlucht. Na het afhandelen van de paspoort- en incheckformaliteiten vliegen we naar Antalya. Bij aankomst stappen we in ons wachtende voertuig en gaan we op weg naar ons hotel.


2.DAG / Antalya

Na het ontbijt bezoeken we de ruim 2000 jaar oude Aspendos Antieke Theater, dat nog steeds stevig genoeg is om te worden gebruikt voor verschillende concerten en evenementen. Daarna verkennen we de natuurlijke wonderen van Kurşunlu en Düden watervallen, Kaleiçi, Yivli Minare, en de jachthaven. In de namiddag komen we aan bij ons hotel en checken we in. Het avondeten wordt geserveerd in ons hotel.


3.DAG / Fethiye

Na het ontbijt in het hotel reizen we via Konyaaltı - Beldibi - Göynük naar Kemer. Tijdens een panoramische bustour bezoeken we het gebied Myra en verkennen we de regio waar Sint-Nicolaas naartoe ging na zijn tijd in Patara. Vervolgens gaan we naar Kaş, de dichtstbijzijnde Griekse eiland van Turkije. Na een korte pauze in Kaş bezoeken we de turquoise Kaputaş-kloof voordat we aankomen in Fethiye, vernoemd naar Fethi Bey. We checken in bij ons hotel en dineren daar.


4.DAG / Fethiye

Na het ontbijt reizen we richting Saklıkent. Na een mooie wandeling door de Saklıkent-kloof gaan we verder naar Fethiye. In het stadscentrum van Fethiye bezoeken we het oude theater van Telmessos en de Paspatur-bazaar, gevolgd door een wandeling langs de boulevard. Daarna komen we aan bij ons hotel in Fethiye. Vrije tijd. Het avondeten wordt geserveerd in ons hotel.


5.DAG / Marmaris

Na het ontbijt vertrekken we naar Ölüdeniz. Na een korte zwemstop gaan we via Göcek naar Dalyan. Met een boot in Dalyan genieten we van de lunch aan het meer, gevolgd door een bezoek aan het Köyceğiz-meer, de koningsgraven, de rietvelden, de oude stad Kaunos en het wereldberoemde İztuzu-strand waar de Caretta Caretta-schildpadden broeden. Vervolgens reizen we naar ons hotel in Marmaris. In de namiddag komen we aan bij het hotel. Vrije tijd. 's Avonds maken we een optionele rondleiding door Marmaris en İçmeler.


6.DAG / Bodrum

Na het ontbijt vertrekken we naar Gökova, Muğla, richting Bodrum. In Bodrum bezoeken we eerst het Bodrum Castle, met 's werelds belangrijkste onderwatermuseum. Vervolgens verkennen we het oude theater en de ruïnes van het Mausoleum, een van de zeven wereldwonderen uit de oudheid. We checken in bij ons hotel en dineren daar. 's Avonds is er een optionele tour naar de barsstraat van Bodrum en Halikarnas Disco (extra kosten).


7.DAG / Kuşadası

Na het ontbijt vertrekken we naar Efes via Didim. Bij Efes, een van de belangrijkste steden uit de oudheid, verkennen we de belangrijkste bezienswaardigheden. Na het bezoeken van de belangrijke gebouwen van de antieke stad gaan we naar het huis van de Heilige Maagd Maria, dat wordt beschouwd als de plaats waar ze haar laatste dagen doorbracht. Na vrije tijd en winkelen in de bazaar, reizen we naar Kuşadası. Na een korte tour door de haven en de bazaar, komen we aan bij ons hotel in Kuşadası. Het avondeten wordt geserveerd in ons hotel. Na het avondeten is er de mogelijkheid om de barsstraat te verkennen.


8.DAG / İzmir

Na het ontbijt vertrekken we naar Şirince Village, bekend om zijn fruitwijnen en historische huizen, voordat we aankomen in Izmir. Na een bezoek aan het Konak-plein en de beroemde Kloktoren van Izmir, heb je vrije tijd om te winkelen in de historische Kemeraltı Bazaar. Na de tour checken we in bij ons hotel. Het avondeten wordt geserveerd in ons hotel.


9.DAG / İzmir

Op het aangegeven tijdstip vertrekken we naar de luchthaven van Izmir Adnan Menderes voor vertrek naar Amsterdam, na het afhandelen van paspoort- en incheckformaliteiten.


İnbegrepen

• Heen- en terugvlucht

• Accommodatie in hoogwaardige hotels in de regio

• 8 nachten en 9 dagen halfpension verblijf (Maaltijden kunnen bestaan uit een vast menu in overeenstemming met het hotelconcept)

Alle rondleidingen met luxe voertuigen

• Onbeperkte waterverstrekking tijdens de ritten

• Professionele gidsdiensten

• Bijdrage Calamiteitenfonds

• Bijdrage GGTO


Niet Inbegrepen:

• Organisaties en extra tours die niet in het programma zijn opgenomen

• Lunches

• Drankjes tijdens de maaltijden

• Kosten voor extra's zoals minibus, boottocht, enz.

• Toegangsprijzen voor musea en historische locaties


Datum Prijs is per persoon in een tweepersoonskamer. Enkel reiziger Extra Persoon 0 - 2 leeftijd 3 - 6 leeftijd 7 - 12 leeftijd
08 August 2024 1.499 1.699 1.399 49 499 499

Inbegrepen

Ekstra:

Algemene informatie

Go To Anatolia: Veilige en Flexibele Reiservaring

ANVR en G.G.T.O Garantie:

• Go To Anatolia is aangesloten bij ANVR, GGTO en Calamiteitenfonds

24/7 Hulp en Ondersteuning:

Tijdens je reis kun je altijd rekenen op de nodige hulp en ondersteuning. Je wordt voortdurend op de hoogte gehouden van de lokale situatie.

Terugbetalingsgarantie:

Wanneer de reis niet kan doorgaan, bijvoorbeeld vanwege het reisadvies, dan annuleert Go To Anatolia de reis en krijg je je geld terug.

Reiservaring:

Ons bedrijf, dat gespecialiseerd is in reizen naar Turkije, streeft ernaar om jou de beste vakantie-ervaring te bieden.

Voor Vertrek:

• Kiezen voor reizen met Go To Anatolia betekent veiligheid en flexibiliteit. Dankzij onze flexibele voorwaarden kun je je reis met extra vertrouwen reserveren.

• Het afsluiten van een goede reis- en annuleringsverzekering kan verstandig zijn als er iets is wat je reis zou kunnen belemmeren.

• We houden reizigers op de hoogte van de meest recente informatie om je goed voor te bereiden op je reis.


Tijdens de Reis:

• Je kunt erop vertrouwen dat je tijdens je reis goede en betrouwbare ondersteuning krijgt.

• Go To Anatolia staat 24/7 tot je dienst en zal snel en effectief oplossingen bieden in geval van problemen..

• De reisleiders van Go To Anatolia zijn vertrouwd met de bestemming, enthousiast en goed opgeleid. Ze bieden een betrouwbaar en veilig communicatiepunt gedurende de hele reis.

Ontdek met Go To Anatolia, reis met vertrouwen!

BELANGRIJKE INFORMATIE:

· Onze pakketprijzen zijn inclusief hotel-, transport- en sightseeingtrips.

· Onze pauzeplekken; dichtheid, renovatie enz. Het kan vanwege overmacht worden gewijzigd, op voorwaarde dat de locatie en servicenormen dezelfde zijn.

· Bij de timing van het programma wordt rekening gehouden met het weer, de toestand van de wegen, enz. (tijdens de bezoekpunten die overdag of tussen dagen bezocht moeten worden). De gids kan wijzigingen aanbrengen als dit noodzakelijk wordt geacht.

· Go To Anatolia Toerisme is absoluut niet verantwoordelijk voor plaatsen die niet bezocht kunnen worden, ook al staan ​​ze in ons tourprogramma, als gevolg van overmacht (weer, weg, dichtheid van bezoekende plaatsen, enz.) of als onze gasten zich niet houden aan de door onze gids opgegeven tijden.

· Extra tours zoals nachttours die in het tourprogramma zijn opgenomen, worden uitgevoerd afhankelijk van het aantal personen en de omstandigheden van het beschikbare personeel. Passagiers die niet willen deelnemen aan extra rondleidingen , stemmen onderweg ermee om zich later bij aankomst weer bij de tour aan te sluiten .

· Het stoelnummer kan tijdens het reserveren niet worden beloofd of gegarandeerd. Vervoer en hotelnotities die in de reservering zijn ingevoerd, kunnen niet worden gegarandeerd.

· Kinderkortingen die op Tourpakketten worden toegepast, gelden voor één kind onder begeleiding van twee volwassenen. Kinderen van 0-6 jaar mogen tijdens de hotelaccommodatie geen bed krijgen.

· Alle prijzen zijn onder voorbehoud van typfouten en wijzigingen.

· Zitplaatsen 3 en 4 in de voertuigen zijn van de gids en zijn assistent.

· Onze rondleiding; Het is een pakket dat begeleiding, vervoer, accommodatie en bezienswaardigheden omvat en kan niet afzonderlijk worden beschouwd.

· Ongebruikt vervoer, accommodatie, uitstapjes, enz. Rechten kunnen niet worden ontleend.

· Luchtvaartcontracten zijn geldig voor vliegtuiggerelateerde secties. De annuleringsverzekering dekt geen vliegtuigvervoer. Na annulering van de tour (hotelaccommodatie) zijn de annuleringsvoorwaarden van de luchtvaartmaatschappij van toepassing in het gedeelte met de vliegticketprijzen. Na annulering wordt de gast geacht deze voorwaarden te hebben aanvaard.

· Als er tijdens onze tour niet voldoende aantallen kunnen worden bereikt; Het annuleringsrecht is voorbehouden aan GoToAnatolia Turizm tot 15 dagen vóór de vertrekdatum van de tour. In geval van een dergelijke annulering is GoToAnatolia Turizm verplicht haar gasten persoonlijk op de hoogte te stellen. Het minimumaantal deelnemers varieert afhankelijk van de tour.

· In gevallen waarin minderjarigen jonger dan 18 jaar niet met één of beide ouders aan de reis deelnemen, moeten zij tijdens de reis de toestemmingsformulieren voor deelname aan de reis bij zich hebben. GoToAnatolia Turizm kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele problemen die zich kunnen voordoen bij de deelname aan de tour van gasten met ontbrekende documenten en kan het vertrek van de tour niet vertragen. In dit geval gaat de volledige reissom van de persoon of personen verloren en is restitutie niet mogelijk.

· Mensen zijn verplicht om rapporten mee te nemen over hun gezondheidsproblemen, zwangerschapsstatus en medicijnen die ze voortdurend gebruiken tijdens deelname aan de tour. GoToAnatolia Turizm kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele gezondheidsproblemen die zich tijdens de tour kunnen voordoen. Mensen zijn persoonlijk verantwoordelijk voor al hun persoonlijke bezittingen (bagage, tas, paspoort, identiteitsbewijs, telefoon, enz.) tijdens de reizen waaraan zij deelnemen en zijn verantwoordelijk voor eventueel verlies, diefstal, enz. die zich kunnen voordoen. In dit geval kan GoToAnatolia Turizm niet aansprakelijk worden gesteld.

· Heb je niet de Nederlandse nationaliteit en/of paspoort, dan dien je zelf na te gaan of er andere reisregels dokumenten en visa van toepassing zijn.

· In een situatie die ertoe kan leiden dat de rondleiding wordt verstoord, heeft de gids de bevoegdheid om de rondleiding voort te zetten door met andere gasten in de groep te overleggen en zelf de uiteindelijke beslissing te nemen. Alle gasten die aan de tour deelnemen, worden geacht deze situatie te hebben geaccepteerd. De hotels in onze tours zijn faciliteiten met prioriteitsaccommodatie. Door drukte en overmacht kunnen hotels worden gewijzigd, op voorwaarde dat ze qua standaard hetzelfde zijn. In een dergelijk geval worden onze gasten geïnformeerd door de vertegenwoordiger van GoToAnatolia Tourism.

Egeïsche en Mediterrane Kusttour

9 Dagen 8 Nachten
  • Vertrekplaats Antalya
  • Halfpension
  • Luxe voertuig
  • Visumvrij
Antalya, Fethiye, Marmaris, Bodrum, Kuşadası, İzmir

1.499,00 €

Prijs is per persoon van samen reizigers
Toevoegen aan opgeslagen
Delen:
Verslag deze tour

Deze zou je ook leuk kunnen vinden.

Egeïsche en Mediterrane Kusttour

1.499,00 €
08 August 2024 16 August 2024
BOEK NU
Startpagina Aanbiedingen Bel mij Lid Worden Inloggen