Dag 1: Aankomst in Kuşadası - Poort naar de Egeïsche Kust


Bij aankomst in Adnan Menderes wordt u op de luchthaven opgewacht door een gids en wordt u met een comfortabele transfer naar uw hotel gebracht. Onderweg krijgt u de kans om te genieten van de heldere wateren van de Egeïsche Zee en de unieke uitzichten op de kustplaatsen. Na het inchecken in het hotel heeft u vrije tijd om bij te komen van de reis. Het diner wordt geserveerd in het hotel, waar u de kans krijgt om te genieten van de smaken van de traditionele Egeïsche keuken.


Accommodatie: Ladies Beach Suit Otel / Ontbijt en diner inclusive (HB)


Dag 2: Verkenning van Ephesus, Een Stad Uit de Oudheid

Na een stevig ontbijt in het hotel gaan we op pad voor een dag vol ontdekkingen:


We verkennen de oude stad Efeze, waar de geschiedenis tot leven komt. Efeze was ooit een bloeiende havenstad in het oude Griekenland en later een belangrijke stad in het Romeinse Rijk. Tegenwoordig kunnen bezoekers de goed bewaarde ruïnes verkennen, waaronder het indrukwekkende theater, de bibliotheek van Celsus en de Tempel van Hadrianus. Het is een fascinerende reis terug in de tijd naar de hoogtijdagen van deze historische stad.


We bezoeken het huis van Moeder Maria, een heilige plek doordrenkt met spiritualiteit. Volgens de overlevering bracht Maria, de moeder van Jezus, haar laatste jaren door in dit huis in de heuvels bij Efeze. Het is een serene plek waar bezoekers kunnen reflecteren en een moment van stilte kunnen ervaren te midden van de prachtige natuurlijke omgeving.


We bewonderen de majestueuze overblijfselen van de Tempel van Artemis, een van de zeven wereldwonderen. Hoewel slechts enkele kolommen en stukken metselwerk overblijven van deze eens zo glorieuze tempel, is het nog steeds een indrukwekkend gezicht. De Tempel van Artemis was een belangrijk religieus centrum in de oudheid en trok pelgrims vanuit de hele Middellandse Zee-regio.


Het belooft een dag vol geschiedenis, spiritualiteit en verwondering te worden terwijl we deze historische en heilige plaatsen verkennen.Overnachting in Kusadasi.

accommodatie: Ladies Beach Suit Otel / Ontbijt en diner inclusive (HB)


Dag 3: Betoverende Pamukkale, Een Wereld van Witte Terrassen


Na het ontbijt reizen we naar Pamukkale:

Pamukkale, wat 'katoenkasteel' betekent in het Turks, is een buitengewone natuurlijke site in het zuidwesten van Turkije. Het wordt gekenmerkt door de witte, kalkhoudende terrassen die zijn gevormd door de afzetting van calciumcarbonaat uit het hete bronwater dat door de regio stroomt. Deze terrassen zijn ontstaan over duizenden jaren en staan bekend om hun surrealistische schoonheid.


De witte terrassen van Pamukkale worden gevoed door warmwaterbronnen die een constante temperatuur hebben van ongeveer 35-36 graden Celsius. Het water bevat calciumbicarbonaat en andere mineralen die gunstig zijn voor de gezondheid. Mensen komen van over de hele wereld naar Pamukkale om te genieten van de genezende en ontspannende eigenschappen van deze thermale baden.


Naast de natuurlijke wonderen van Pamukkale, herbergt de site ook de oude stad Hierapolis, die ooit een belangrijk cultureel en thermisch centrum was tijdens de Griekse, Romeinse en Byzantijnse periodes. Hierapolis was beroemd om zijn thermale baden en genezende centra, waar mensen vanuit de hele regio naartoe kwamen voor genezing en ontspanning.


Tegenwoordig kun je de overblijfselen van Hierapolis verkennen, waaronder goed bewaarde theaters, tempels, badhuizen en een necropolis. Een van de meest opvallende kenmerken van de site is de grote necropolis of dodenstad, waar duizenden grafstenen en grafmonumenten te zien zijn.


Het samenspel van natuurlijke schoonheid en historische overblijfselen maakt een bezoek aan Pamukkale en Hierapolis een onvergetelijke ervaring, waar je kunt genieten van de harmonie tussen mens en natuur door de eeuwen heen.Overnachting in Pamukkale.

accommodatie: Tripolis Hotel & Spa Pamukkale / Ontbijt en diner inclusive (HB)


Dag 4 - 9: In-checken La Quinta by Wyndham Bodrum All Inclusief

Na een stevig ontbijt gaan we van Pamukkale naar Bodrum en onderweg bezoeken we gezellige plekken. Voordat het te laat is, besteden we de rest van uw vakantie in het all-inclusive standaard kamerconcept.


Het is een prachtige rit van Pamukkale naar Bodrum, met pittoreske uitzichten en charmante tussenstops langs de weg. Misschien kunnen we stoppen in kleine dorpjes om lokale lekkernijen te proeven, zoals verse olijven, kaas en honing, of om te genieten van een verfrissend drankje in een traditioneel theehuis.


Eenmaal in Bodrum kunnen we ontspannen en genieten van de luxe van een ultra all-inclusive standaard kamerconcept. Dit betekent dat al onze behoeften worden verzorgd, van maaltijden en snacks tot verfrissende drankjes en entertainment, alles inbegrepen in de prijs van de kamer. We kunnen ontspannen aan het zwembad, genieten van heerlijke maaltijden in het restaurant, en 's avonds misschien een show bijwonen of dansen in de discotheek.


Bodrum staat bekend om zijn prachtige stranden, levendige nachtleven en rijke geschiedenis, dus er is genoeg te zien en te doen tijdens ons verblijf. Of we nu willen zonnebaden op het strand, de oude ruïnes van het kasteel van Bodrum willen verkennen, of gewoon willen ontspannen en tot rust willen komen in onze luxe accommodatie, Bodrum heeft voor elk wat wils.


Met het ultra all-inclusive standaard kamerconcept kunnen we echt genieten van een zorgeloze vakantie, waarbij we ons nergens zorgen over hoeven te maken behalve hoe we het meeste uit ons verblijf kunnen halen en ten volle kunnen genieten van alles wat Bodrum te bieden heeft.

Dag 10 Terugreis naar Nederland

Uw transfer van het hotel naar de luchthaven zal worden uitgevoerd volgens uw vluchtschema.


INBEGREPEN

Luxe voertuig

Dagen 1,2 en 3 Nederlands- of Engelssprekende professionele toeristengids

 Parkeerkosten

1 Dag overnachtingen in Pamukkale ( Halfpension)

2 Dagen overnachtingen in kusadasi Ontbijt&logies

 Alle belastingen van de diensten binnen het reisschema

• Rondleidingen vermeld in het reisplan

 Transfers vermeld in het reisplan

 6 dagen overnachtingen Bij La Quinta by Wyndham Bodrum ( All Inclısief standaartkamer Konsept )

NIET INBEGREPEN

• Toegangsprijs voor alle musea die in het reisplan vermeld staan

• Uw persoonlijke uitgaven

• Fooien

Maaltijden die niet in het reisplan vermeld staan

Datum Prijs is per persoon in een tweepersoonskamer. Enkel reiziger Extra Persoon 0 - 2 leeftijd 3 - 6 leeftijd 7 - 12 leeftijd
21 April 2024 1 1 1 1 1 1

Inbegrepen

Ekstra:

Algemene informatie

Go To Anatolia: Veilige en Flexibele Reiservaring

ANVR en G.G.T.O Garantie:

• Go To Anatolia is aangesloten bij ANVR, GGTO en Calamiteitenfonds

24/7 Hulp en Ondersteuning:

Tijdens je reis kun je altijd rekenen op de nodige hulp en ondersteuning. Je wordt voortdurend op de hoogte gehouden van de lokale situatie.

Terugbetalingsgarantie:

Wanneer de reis niet kan doorgaan, bijvoorbeeld vanwege het reisadvies, dan annuleert Go To Anatolia de reis en krijg je je geld terug.

Reiservaring:

Ons bedrijf, dat gespecialiseerd is in reizen naar Turkije, streeft ernaar om jou de beste vakantie-ervaring te bieden.

Voor Vertrek:

• Kiezen voor reizen met Go To Anatolia betekent veiligheid en flexibiliteit. Dankzij onze flexibele voorwaarden kun je je reis met extra vertrouwen reserveren.

• Het afsluiten van een goede reis- en annuleringsverzekering kan verstandig zijn als er iets is wat je reis zou kunnen belemmeren.

• We houden reizigers op de hoogte van de meest recente informatie om je goed voor te bereiden op je reis.


Tijdens de Reis:

• Je kunt erop vertrouwen dat je tijdens je reis goede en betrouwbare ondersteuning krijgt.

• Go To Anatolia staat 24/7 tot je dienst en zal snel en effectief oplossingen bieden in geval van problemen..

• De reisleiders van Go To Anatolia zijn vertrouwd met de bestemming, enthousiast en goed opgeleid. Ze bieden een betrouwbaar en veilig communicatiepunt gedurende de hele reis.

Ontdek met Go To Anatolia, reis met vertrouwen!

BELANGRIJKE INFORMATIE:

· Onze pakketprijzen zijn inclusief hotel-, transport- en sightseeingtrips.

· Onze pauzeplekken; dichtheid, renovatie enz. Het kan vanwege overmacht worden gewijzigd, op voorwaarde dat de locatie en servicenormen dezelfde zijn.

· Bij de timing van het programma wordt rekening gehouden met het weer, de toestand van de wegen, enz. (tijdens de bezoekpunten die overdag of tussen dagen bezocht moeten worden). De gids kan wijzigingen aanbrengen als dit noodzakelijk wordt geacht.

· Go To Anatolia Toerisme is absoluut niet verantwoordelijk voor plaatsen die niet bezocht kunnen worden, ook al staan ​​ze in ons tourprogramma, als gevolg van overmacht (weer, weg, dichtheid van bezoekende plaatsen, enz.) of als onze gasten zich niet houden aan de door onze gids opgegeven tijden.

· Extra tours zoals nachttours die in het tourprogramma zijn opgenomen, worden uitgevoerd afhankelijk van het aantal personen en de omstandigheden van het beschikbare personeel. Passagiers die niet willen deelnemen aan extra rondleidingen , stemmen onderweg ermee om zich later bij aankomst weer bij de tour aan te sluiten .

· Het stoelnummer kan tijdens het reserveren niet worden beloofd of gegarandeerd. Vervoer en hotelnotities die in de reservering zijn ingevoerd, kunnen niet worden gegarandeerd.

· Kinderkortingen die op Tourpakketten worden toegepast, gelden voor één kind onder begeleiding van twee volwassenen. Kinderen van 0-6 jaar mogen tijdens de hotelaccommodatie geen bed krijgen.

· Alle prijzen zijn onder voorbehoud van typfouten en wijzigingen.

· Zitplaatsen 3 en 4 in de voertuigen zijn van de gids en zijn assistent.

· Onze rondleiding; Het is een pakket dat begeleiding, vervoer, accommodatie en bezienswaardigheden omvat en kan niet afzonderlijk worden beschouwd.

· Ongebruikt vervoer, accommodatie, uitstapjes, enz. Rechten kunnen niet worden ontleend.

· Luchtvaartcontracten zijn geldig voor vliegtuiggerelateerde secties. De annuleringsverzekering dekt geen vliegtuigvervoer. Na annulering van de tour (hotelaccommodatie) zijn de annuleringsvoorwaarden van de luchtvaartmaatschappij van toepassing in het gedeelte met de vliegticketprijzen. Na annulering wordt de gast geacht deze voorwaarden te hebben aanvaard.

· Als er tijdens onze tour niet voldoende aantallen kunnen worden bereikt; Het annuleringsrecht is voorbehouden aan GoToAnatolia Turizm tot 15 dagen vóór de vertrekdatum van de tour. In geval van een dergelijke annulering is GoToAnatolia Turizm verplicht haar gasten persoonlijk op de hoogte te stellen. Het minimumaantal deelnemers varieert afhankelijk van de tour.

· In gevallen waarin minderjarigen jonger dan 18 jaar niet met één of beide ouders aan de reis deelnemen, moeten zij tijdens de reis de toestemmingsformulieren voor deelname aan de reis bij zich hebben. GoToAnatolia Turizm kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele problemen die zich kunnen voordoen bij de deelname aan de tour van gasten met ontbrekende documenten en kan het vertrek van de tour niet vertragen. In dit geval gaat de volledige reissom van de persoon of personen verloren en is restitutie niet mogelijk.

· Mensen zijn verplicht om rapporten mee te nemen over hun gezondheidsproblemen, zwangerschapsstatus en medicijnen die ze voortdurend gebruiken tijdens deelname aan de tour. GoToAnatolia Turizm kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele gezondheidsproblemen die zich tijdens de tour kunnen voordoen. Mensen zijn persoonlijk verantwoordelijk voor al hun persoonlijke bezittingen (bagage, tas, paspoort, identiteitsbewijs, telefoon, enz.) tijdens de reizen waaraan zij deelnemen en zijn verantwoordelijk voor eventueel verlies, diefstal, enz. die zich kunnen voordoen. In dit geval kan GoToAnatolia Turizm niet aansprakelijk worden gesteld.

· Heb je niet de Nederlandse nationaliteit en/of paspoort, dan dien je zelf na te gaan of er andere reisregels dokumenten en visa van toepassing zijn.

· In een situatie die ertoe kan leiden dat de rondleiding wordt verstoord, heeft de gids de bevoegdheid om de rondleiding voort te zetten door met andere gasten in de groep te overleggen en zelf de uiteindelijke beslissing te nemen. Alle gasten die aan de tour deelnemen, worden geacht deze situatie te hebben geaccepteerd. De hotels in onze tours zijn faciliteiten met prioriteitsaccommodatie. Door drukte en overmacht kunnen hotels worden gewijzigd, op voorwaarde dat ze qua standaard hetzelfde zijn. In een dergelijk geval worden onze gasten geïnformeerd door de vertegenwoordiger van GoToAnatolia Tourism.

Efhesus , Pamukkele rondleiding en La Quinta by Wyndham Bodrum ( All İnclusief )

10 Dagen 9 Nachten
  • Vertrekplaats İzmir
  • Details in het programma
  • Details in het programma
  • Visumvrij
Ephesus, Pamukkale, Bodrum

1,00 €

Prijs is per persoon van samen reizigers
Toevoegen aan opgeslagen
Delen:
Verslag deze tour

Deze zou je ook leuk kunnen vinden.

Efhesus , Pamukkele rondleiding en La Quinta by Wyndham Bodrum ( All İnclusief )

1,00 €
21 April 2024 30 April 2024
BOEK NU
Startpagina Aanbiedingen Bel mij Lid Worden Inloggen