Dag 1: Amsterdam - Istanbul


Bij aankomst in Istanbul word je verwelkomd en naar je hotel in het historische centrum van de stad gebracht.


accommodatie: Nova Plaza Boutique 4* Hotel / Geen maaltijden


Dag 2: Istanbul


Hagia Sophia: Een indrukwekkend meesterwerk van Byzantijnse architectuur, ooit een kerk en later een moskee, met imposante koepels en eeuwenoude zuilengangen die de rijke geschiedenis van de plek tot leven brengen.

Blauwe Moskee: Bekend om zijn prachtige koepels, minaretten en intrinsieke tegelwerk dat de muren siert, biedt deze heilige plek een rustgevende sfeer en betoverende ambiance.

Grote Bazaar: Een bruisende marktplaats waar kronkelende steegjes gevuld zijn met een overvloed aan kleuren, geuren en geluiden, variërend van handgeweven tapijten tot exotische specerijen, en waar je alles vindt wat je hartje begeert.

Topkapi-paleis: Gelegen in Istanbul, Turkije, is een iconisch historisch monument dat diende als residentie voor de Ottomaanse sultans en als administratief centrum van het rijk. Het paleis, gebouwd in de 15e eeuw, staat bekend om zijn weelderige architectuur met Ottomaanse en islamitische invloeden. Binnen herbergt het paleis een schat aan culturele en historische artefacten, waaronder juwelen, wapens, kostuums en religieuze relikwieën. Hoogtepunten zijn onder meer de schatkamer met waardevolle juwelen en de Harem, waar de vrouwen van de sultan woonden. Als een levendig museum biedt het Topkapi-paleis bezoekers een boeiende blik op de glorieuze geschiedenis en levensstijl van het Ottomaanse rijk.

Optionele activiteit:

Boottocht over de Bosporus: Een kans om Istanbul vanaf het water te bewonderen, met de historische bezienswaardigheden aan de ene kant en de moderne architectuur aan de andere, terwijl je langs de glinsterende wateren van de Bosporus vaart.

accommodatie: Nova Plaza Boutique 4* Hotel / Ontbijt inclusief


3.Dag Istiklal - Galatatoren - Kamondo-trappen - Galatatoren - Galatabrug - Kruidenbazaar


Istiklal Caddesi: Een historische boulevard in het hart van Galata, ooit bekend als de Grote Boulevard van het Ottomaanse Rijk, nu bezaaid met chique bars, restaurants en boetieks.

Galatatoren: Een iconische historische bezienswaardigheid die dateert uit 500 n.Chr., beschouwd als een symbool van Istanbul en opgenomen in de Voorlopige Lijst van het UNESCO Werelderfgoed.

Kamondo-trappen: Een opvallend art-deco trapgat met gestreept ontwerp, perfect voor een fotomoment en een korte pauze.

SALT Galata Art Gallery: Een voormalig bankgebouw omgebouwd tot een moderne kunstgalerij met wisselende tentoonstellingen van hedendaagse kunstwerken.

Galatabrug: Een iconische brug die zich uitstrekt over de Gouden Hoorn, centraal in Galata, vaak voorkomend in Turkse literatuur en andere kunstwerken.

Kruidenbazaar (Egyptische Bazaar): Een drukke marktplaats met een overvloed aan kruiden en andere producten, een levendige plek vol kleuren, geuren en geluiden.

accommodatie: Nova Plaza Boutique 4* Hotel / Ontbijt inclusief

Dagen 4 & 5: Istanbul - Çanakkale - Ayvalık:


Tempel van Apollo in Assos: Een serene en prachtige locatie, waar de overblijfselen van een oude tempel een glimp bieden van de oude architectuur en cultuur.

Çanakkale: Een charmante stad doordrenkt van geschiedenis, waar je kunt genieten van lokale lekkernijen, traditionele architectuur kunt bewonderen en kunt slenteren door de sfeervolle straatjes.

Troje: De legendarische oude stad doordrenkt van mythologie en geschiedenis, met oude ruïnes en een fascinerend museum dat inzicht biedt in het leven in het oude Troje.

Assos: Een historische stad waar beroemde filosofen zoals Aristoteles ooit hebben vertoefd, met de majestueuze Tempel van Athena die hoog boven de Egeïsche Zee uitkijkt.

Ayvalık: Een schilderachtige kustplaats bekend om zijn charmante straatjes, historische architectuur en rustgevende sfeer. Geniet van een wandeling langs de kustlijn en van heerlijke lokale gerechten, zoals verse zeevruchten.

Deze stops bieden een boeiende mix van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid, waardoor je reis door Turkije een onvergetelijke ervaring wordt.

accommodatie: MD Barbaros 3* Hotel / Ontbijt en diner inclusief (Canakkale)

accommodatie: Grand Temizel 5* Hotel / Ontbijt en diner inclusief (Ayvalık)


Dag 6: Ayvalık - Bergama - Kusadasi


Pergamon: Imposante ruïnes die getuigen van het rijke verleden van Turkije, met indrukwekkende overblijfselen uit de Hellenistische periode.

-Akropolis van Pergamon: Een majestueuze oude stad met adembenemende uitzichten en overblijfselen van oude tempels en theaters, waardoor je wordt teruggevoerd naar de tijd van de oude Grieken.

-Romeinse theater van Pergamon en de heiligdommen van Asclepius: Andere antieke ruïnes in de benedenstad van Pergamon, die een fascinerende inkijk bieden in de rijke geschiedenis van de regio.

Deze locaties bieden een diepgaande blik in de rijke geschiedenis en het culturele erfgoed van West-Turkije, waardoor je reis door dit betoverende land een onvergetelijke ervaring wordt.

accommodatie: Ladies Beach Residance / Ontbijt en diner inclusiefDag 7: Kusadasi - Excursie Efese


Selçuk: Een historische stad rijk aan cultureel erfgoed, waar je de rest van de dag kunt doorbrengen met het verkennen van bezienswaardigheden zoals het antieke Ephesus en het Huis van de Maagd Maria.

Verkenning van Ephesus: Na het bewonderen van de belangrijkste bezienswaardigheden, heb je de kans om verder te dwalen door de geplaveide straten en verborgen hoekjes van deze oude stad, een bezoek brengen aan de Tempel van Artemis en de overblijfselen van oude woonhuizen.

- Celsus-bibliotheek: Een adembenemend voorbeeld van klassieke architectuur, ooit gevuld met duizenden rollen papyrus, belichaamt deze bibliotheek de kennis en wijsheid van het oude Ephesus.

- Grote Theater van Ephesus: Een imposant theater waar ooit duizenden toeschouwers samenkwamen voor dramatische uitvoeringen en politieke bijeenkomsten, waardoor je je inbeeldt hoe het leven hier eens was.

Şirince: is een historische en toeristische dorp in de district Selçuk van de provincie İzmir, Turkije. Gelegen tussen de olijfboom bedekte heuvels van de Egeïsche regio, staat Şirince bekend om zijn rustige sfeer, traditionele architectuur en natuurlijke schoonheid.

De Basiliek van Sint-Jan (St. Jean Basiliek) is een historisch gebouw in de Egeïsche regio van Turkije, gelegen in het district Selçuk in de provincie İzmir. Deze basiliek heeft een grote betekenis in de geschiedenis van het christendom en ligt dicht bij de oude stad Efeze in Selçuk. Het gebouw is nauw verbonden met Sint-Jan (St. John).


accommodatie: Ladies Beach Residance / Ontbijt en diner inclusive

Dag 8: Kusadasi - Aphrodisias - Pamukkale

Aphrodisias: Een betoverende stop bij deze oude stad, ooit vereerd als het centrum van de cultus van Aphrodite. Bewonder de prachtige overblijfselen van de tempel van Aphrodite en de goed bewaarde standbeelden die getuigen van de grootsheid van het verleden.

Pamukkale: Een natuurlijk wonder bekend om zijn spectaculaire kalkstenen terrassen en thermale baden. Geniet van de rest van de dag om te ontspannen en tot rust te komen in de warme thermale wateren, die genezende eigenschappen hebben voor lichaam en geest.

Terwijl je geniet van de kalmerende warmte van de baden, bewonder je het adembenemende uitzicht op de witte terrassen die schitteren in de zonsondergang. Met een heerlijke maaltijd van lokale lekkernijen en herinneringen aan een dag vol ontdekkingen.

accommodatie: Tripolis 4* Hotel / Ontbijt en diner inclusiefDag 9: Pamukkale - Fethiye

Saklıkent Kanyon Kloof: Bij aankomst bij deze adembenemende kloof word je overweldigd door de majesteit van de natuur. Terwijl je door de kloof wandelt, omgeven door steile rotswanden en kristalhelder water, word je betoverd door het kalmerende geluid van stromend water en de rustige sfeer van de omgeving.

Fethiye: Na het verkennen van Saklıkent, reis je verder naar Fethiye, een betoverende havenstad aan de Turkse Rivièra. Bij aankomst heb je de rest van de dag om te ontspannen en te genieten van de charme van deze sfeervolle kustplaats.

Verken de schilderachtige boulevard, waar kleurrijke vissersboten dobberen in het azuurblauwe water en gezellige cafés en restaurants uitnodigen tot ontspanning.

Wandel door de smalle steegjes van de oude stad, waar oude Ottomaanse huizen en boetiekjes vol met ambachtelijke schatten wachten om ontdekt te worden.

Na een dag vol avontuur en ontspanning, geniet je van een heerlijke maaltijd met verse zeevruchten en lokale lekkernijen, terwijl je de warme gastvrijheid van Fethiye ervaart.

accommodatie: Green Forest Holiday Village / Ontbijt en diner inclusief


Dag 10: Fethiye

Vandaag heb je een vrije dag in Fethiye, waar je optioneel de oude stad Telmessos kunt bezoeken of kunt genieten van een boottocht langs de kust.

Optie 1: Verken de oude stad Telmessos

Verken de rijke geschiedenis van Fethiye door een bezoek te brengen aan de oude stad Telmessos.

Wandel door smalle steegjes omringd door overblijfselen van oude Ottomaanse huizen en Byzantijnse kerken.

Bezoek de indrukwekkende ruïnes van het oude theater van Telmessos en bewonder de goed bewaard gebleven Lycische graven die hoog boven de stad uittorenen.

Duik diep in de geschiedenis en cultuur van deze betoverende stad en voel een diepe verbondenheid met het verleden en een waardering voor het heden.


Optie 2: Geniet van een boottocht langs de kust

Geniet van de natuurlijke schoonheid van de Turkse Rivièra door deel te nemen aan een ontspannende boottocht langs de kust van Fethiye.

Voel de zachte bries van de zee op je huid en hoor het kalmerende geluid van de golven terwijl je aan boord stapt van een traditionele houten gulet.

Zwem in kristalhelder water, zonnebaad op het dek en geniet van heerlijke snacks en verfrissende drankjes aan boord.

Laat de stress van het dagelijks leven wegvloeien terwijl je geniet van het spectaculaire uitzicht op de kustlijn van Fethiye en een gevoel van rust en sereniteit omarmt.

Welke optie je ook kiest, je dag in Fethiye zal zeker gevuld zijn met avontuur, ontdekking en onvergetelijke momenten die je voor altijd zult koesteren.

accommodatie: Green Forest Holiday Village / Ontbijt en diner inclusief


Dag 11: Fethiye - Antalya

Ruïnes van Kekova: Je verkent de oude stad Kekova, gelegen langs de oevers van de Middellandse Zee. Wandel door oude straten en verken overblijfselen van tempels, theaters en huizen die ooit het hart van Kekova vormden. Geniet van het spectaculaire uitzicht op de verzonken stad onder het heldere wateroppervlak, een herinnering aan het verleden dat onder de golven verborgen ligt.

Majestueuze Lycische rotsgraven van Myra: Bij aankomst in Antalya word je begroet door de indrukwekkende rotsgraven van Myra, hoog boven de stad uittorend. Bewonder deze prachtige structuren en voel een diep respect voor de oude Lyciërs die ze hebben gebouwd.

Verkenning van de antieke stad Myra: Verken de overblijfselen van oude theaters, tempels en agora's in de antieke stad Myra, ooit het bruisende centrum van het Lycische rijk.

Na een dag vol avontuur en ontdekking keer je terug naar Antalya, waar je kunt genieten van een welverdiende rust in je hotel.

accommodatie: Afflon 5* Hotel Loft City / Ontbijt inclusief

Dag 12: Antalya - Konya

Beysehir: Je maakt een betoverende stop in Beysehir, een charmante stad aan de oevers van het Beysehir-meer. Hier verken je de prachtige Esrefoglu-moskee, een meesterwerk van Seltsjoekse architectuur, en bewonder je het historische centrum van de stad, met zijn oude Ottomaanse huizen en traditionele markten.

Konya: Bij aankomst in Konya, de spirituele hoofdstad van Turkije, bezoek je het Mevlana-museum, gewijd aan de beroemde soefi-dichter en filosoof,Celaleddin Rumi. Hier bewonder je een fascinerende collectie artefacten die verband houden met het leven en werk van Rumi, waaronder manuscripten, kunstwerken en persoonlijke bezittingen.

Verkenning van historische bezienswaardigheden: Na het museumverkenning heb je de rest van de dag om andere historische bezienswaardigheden in Konya te verkennen, zoals de prachtige Seltsjoekse architectuur van de Alaaddin-moskee en de indrukwekkende Karatay Madrasa. Je kunt ook een wandeling maken door de smalle straatjes van de oude stad om te genieten van de levendige sfeer en traditionele ambachten van de lokale bevolking.

accommodatie: Konya Grand 5* Hotel / Ontbijt en diner inclusief

Dag 13: Konya - Ürgüp (Cappadocië)

Verkenning van de Anatolische steppen: Je reis begint met het doorkruisen van de uitgestrekte Anatolische steppen, waar je verschillende interessante locaties tegenkomt die diep geworteld zijn in de geschiedenis en cultuur van Turkije. Mogelijke stops zijn traditionele dorpjes waar je lokale ambachten en tradities kunt ontdekken, evenals historische karavanserais langs de oude zijderoute.

Aankomst in Cappadocië: Naarmate de dag vordert, zie je de betoverende contouren van Cappadocië verschijnen aan de horizon, met zijn surrealistische landschap van torenhoge rotsformaties en verborgen grotsteden. Bij aankomst in Ürgüp word je begroet door de magische sfeer van deze betoverende regio, waar sprookjesachtige landschappen en eeuwenoude geschiedenis samenkomen.

accommodatie:Cappadocia Temenni Cave Hotel / Ontbijt en diner inclusief

Dag 14: Ürgüp (Cappadocië)

Verkenning van Göreme: Je dag begint met een bezoek aan Göreme, een UNESCO-werelderfgoedlocatie bekend om zijn spectaculaire rotslandschap en historische grotwoningen. Je bewondert de surrealistische schoonheid van de met wind gebeeldhouwde rotsen en verkent het Göreme Openluchtmuseum, waar je eeuwenoude kerken, kapellen en kloosters kunt ontdekken die in de rotsen zijn uitgehouwen.

Ontdekking van ondergrondse steden: Vervolgens verken je de ondergrondse steden van Cappadocië, die dienden als schuilplaatsen voor de lokale bevolking tijdens invasies en oorlogen. Je krijgt een fascinerend inzicht in het dagelijks leven van de oude bewoners terwijl je door de kronkelende gangen en kamers van deze verborgen steden dwaalt.

Verkenning van andere hoogtepunten: Na het verkennen van Göreme en de ondergrondse steden, heb je nog tijd om andere natuurlijke en historische hoogtepunten van Cappadocië te verkennen, zoals de schilderachtige vallei van Pasabag en de oude citadel van Uçhisar.

accommodatie:Cappadocia Temenni Cave Hotel / Ontbijt en diner inclusiefDag 15: Dag 15: Ürgüp (Cappadocië) - Tuz Gölü - Ankara

Na een vroege start vanuit Ürgüp, bezoek je het indrukwekkende Tuzmeer, een van 's werelds meest opmerkelijke zoutmeren, waar je wordt betoverd door het glinsterende witte landschap en de unieke omgeving. Na het verkennen van het Tuzmeer vervolg je je reis naar Ankara, waar je wordt verwelkomd door de dynamiek van de hoofdstad. Je bezoekt het Museum van Anatolische Beschavingen, dat een fascinerende collectie artefacten herbergt die de rijke geschiedenis en cultuur van de regio illustreren. Daarna bezoeken we het imposante Kasteel van Ankara en het levendige stadscentrum. Je tour eindigt met een bezoek aan het mausoleum Anıtkabir, de grote Turkse leider Mustafa Kemal Atatürk. Met het bezoek aan Anıtkabir sluit je je tour door Turkije af, vervuld van herinneringen aan de vele prachtige plaatsen die je hebt verkend en geïnspireerd door de rijke geschiedenis en cultuur van dit fascinerende land.

accommodatie: Ankara New Park 5* Hotel / Ontbijt en diner inclusief


Dag 16: Ankara - Istanbul - Amsterdam


Je hebt vrije tijd in Ankara voor verdere verkenning voordat je naar de luchthaven wordt gebracht voor je vlucht terug naar Istanbul en Amsterdam.

Dit aangepaste tourprogramma biedt een overzicht van de activiteiten en bezienswaardigheden die tijdens de reis worden aangeboden, waarbij rekening wordt gehouden met de reisroute en de verschillende bestemmingen.INBEGREPEN

• Heen en terugreis vliegtickets

• Luxe voertuig

• Nederlandssprekende of Engels professionele reisgids

 Parkeerkosten

 Alle belastingen van de diensten binnen het reisschema

• Rondleidingen vermeld in het reisplan

 Transfers vermeld in het reisplan

 15 dagen overnachtingen

Bijdrage Calamiteitenfonds

Bijdrage GGTO

NIET INBEGREPEN

• Toegangsprijs voor alle musea die in het reisplan vermeld staan

• Uw persoonlijke uitgaven

• Fooien

 Maaltijden die niet in het reisplan vermeld staan

Datum Prijs is per persoon in een tweepersoonskamer. Enkel reiziger Extra Persoon 0 - 2 leeftijd 3 - 6 leeftijd 7 - 12 leeftijd
21 August 2024 1.899 2.299 1.699 49 499 599
05 September 2024 1.749 2.099 1.649 49 599 599
09 October 2024 1.599 1.899 1.499 49 499 599

Inbegrepen

Ekstra:

Algemene informatie

Go To Anatolia: Veilige en Flexibele Reiservaring

ANVR en G.G.T.O Garantie:

• Go To Anatolia is aangesloten bij ANVR, GGTO en Calamiteitenfonds

24/7 Hulp en Ondersteuning:

Tijdens je reis kun je altijd rekenen op de nodige hulp en ondersteuning. Je wordt voortdurend op de hoogte gehouden van de lokale situatie.

Terugbetalingsgarantie:

Wanneer de reis niet kan doorgaan, bijvoorbeeld vanwege het reisadvies, dan annuleert Go To Anatolia de reis en krijg je je geld terug.

Reiservaring:

Ons bedrijf, dat gespecialiseerd is in reizen naar Turkije, streeft ernaar om jou de beste vakantie-ervaring te bieden.

Voor Vertrek:

• Kiezen voor reizen met Go To Anatolia betekent veiligheid en flexibiliteit. Dankzij onze flexibele voorwaarden kun je je reis met extra vertrouwen reserveren.

• Het afsluiten van een goede reis- en annuleringsverzekering kan verstandig zijn als er iets is wat je reis zou kunnen belemmeren.

• We houden reizigers op de hoogte van de meest recente informatie om je goed voor te bereiden op je reis.


Tijdens de Reis:

• Je kunt erop vertrouwen dat je tijdens je reis goede en betrouwbare ondersteuning krijgt.

• Go To Anatolia staat 24/7 tot je dienst en zal snel en effectief oplossingen bieden in geval van problemen..

• De reisleiders van Go To Anatolia zijn vertrouwd met de bestemming, enthousiast en goed opgeleid. Ze bieden een betrouwbaar en veilig communicatiepunt gedurende de hele reis.

Ontdek met Go To Anatolia, reis met vertrouwen!

BELANGRIJKE INFORMATIE:

· Onze pakketprijzen zijn inclusief hotel-, transport- en sightseeingtrips.

· Onze pauzeplekken; dichtheid, renovatie enz. Het kan vanwege overmacht worden gewijzigd, op voorwaarde dat de locatie en servicenormen dezelfde zijn.

· Bij de timing van het programma wordt rekening gehouden met het weer, de toestand van de wegen, enz. (tijdens de bezoekpunten die overdag of tussen dagen bezocht moeten worden). De gids kan wijzigingen aanbrengen als dit noodzakelijk wordt geacht.

· Go To Anatolia Toerisme is absoluut niet verantwoordelijk voor plaatsen die niet bezocht kunnen worden, ook al staan ​​ze in ons tourprogramma, als gevolg van overmacht (weer, weg, dichtheid van bezoekende plaatsen, enz.) of als onze gasten zich niet houden aan de door onze gids opgegeven tijden.

· Extra tours zoals nachttours die in het tourprogramma zijn opgenomen, worden uitgevoerd afhankelijk van het aantal personen en de omstandigheden van het beschikbare personeel. Passagiers die niet willen deelnemen aan extra rondleidingen , stemmen onderweg ermee om zich later bij aankomst weer bij de tour aan te sluiten .

· Het stoelnummer kan tijdens het reserveren niet worden beloofd of gegarandeerd. Vervoer en hotelnotities die in de reservering zijn ingevoerd, kunnen niet worden gegarandeerd.

· Kinderkortingen die op Tourpakketten worden toegepast, gelden voor één kind onder begeleiding van twee volwassenen. Kinderen van 0-6 jaar mogen tijdens de hotelaccommodatie geen bed krijgen.

· Alle prijzen zijn onder voorbehoud van typfouten en wijzigingen.

· Zitplaatsen 3 en 4 in de voertuigen zijn van de gids en zijn assistent.

· Onze rondleiding; Het is een pakket dat begeleiding, vervoer, accommodatie en bezienswaardigheden omvat en kan niet afzonderlijk worden beschouwd.

· Ongebruikt vervoer, accommodatie, uitstapjes, enz. Rechten kunnen niet worden ontleend.

· Luchtvaartcontracten zijn geldig voor vliegtuiggerelateerde secties. De annuleringsverzekering dekt geen vliegtuigvervoer. Na annulering van de tour (hotelaccommodatie) zijn de annuleringsvoorwaarden van de luchtvaartmaatschappij van toepassing in het gedeelte met de vliegticketprijzen. Na annulering wordt de gast geacht deze voorwaarden te hebben aanvaard.

· Als er tijdens onze tour niet voldoende aantallen kunnen worden bereikt; Het annuleringsrecht is voorbehouden aan GoToAnatolia Turizm tot 15 dagen vóór de vertrekdatum van de tour. In geval van een dergelijke annulering is GoToAnatolia Turizm verplicht haar gasten persoonlijk op de hoogte te stellen. Het minimumaantal deelnemers varieert afhankelijk van de tour.

· In gevallen waarin minderjarigen jonger dan 18 jaar niet met één of beide ouders aan de reis deelnemen, moeten zij tijdens de reis de toestemmingsformulieren voor deelname aan de reis bij zich hebben. GoToAnatolia Turizm kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele problemen die zich kunnen voordoen bij de deelname aan de tour van gasten met ontbrekende documenten en kan het vertrek van de tour niet vertragen. In dit geval gaat de volledige reissom van de persoon of personen verloren en is restitutie niet mogelijk.

· Mensen zijn verplicht om rapporten mee te nemen over hun gezondheidsproblemen, zwangerschapsstatus en medicijnen die ze voortdurend gebruiken tijdens deelname aan de tour. GoToAnatolia Turizm kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele gezondheidsproblemen die zich tijdens de tour kunnen voordoen. Mensen zijn persoonlijk verantwoordelijk voor al hun persoonlijke bezittingen (bagage, tas, paspoort, identiteitsbewijs, telefoon, enz.) tijdens de reizen waaraan zij deelnemen en zijn verantwoordelijk voor eventueel verlies, diefstal, enz. die zich kunnen voordoen. In dit geval kan GoToAnatolia Turizm niet aansprakelijk worden gesteld.

· Heb je niet de Nederlandse nationaliteit en/of paspoort, dan dien je zelf na te gaan of er andere reisregels dokumenten en visa van toepassing zijn.

· In een situatie die ertoe kan leiden dat de rondleiding wordt verstoord, heeft de gids de bevoegdheid om de rondleiding voort te zetten door met andere gasten in de groep te overleggen en zelf de uiteindelijke beslissing te nemen. Alle gasten die aan de tour deelnemen, worden geacht deze situatie te hebben geaccepteerd. De hotels in onze tours zijn faciliteiten met prioriteitsaccommodatie. Door drukte en overmacht kunnen hotels worden gewijzigd, op voorwaarde dat ze qua standaard hetzelfde zijn. In een dergelijk geval worden onze gasten geïnformeerd door de vertegenwoordiger van GoToAnatolia Tourism.

16-daagse rondreis door Turkije

16 Dagen 15 Nachten
  • Vertrekplaats İstanbul
  • Details in het programma
  • Pegasus Air Lines
  • Visumvrij
Istanbul, Çanakkale, Pergamon, Selcuk, Pamukkale, Fethiye, Antalya, Konya, Urgüp (Cappadocië), Ankara

1.899,00 €

Prijs is per persoon van samen reizigers
Toevoegen aan opgeslagen
Delen:
Verslag deze tour

Deze zou je ook leuk kunnen vinden.

16-daagse rondreis door Turkije

1.899,00 €
21 August 2024 05 September 2024
BOEK NU
Startpagina Aanbiedingen Bel mij Lid Worden Inloggen